sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kesäloma on ohi

Huomenna koittaa paluu arkeen ja kesäloma on tältä erää vietetty. Olen ehtinyt lomalla vaikka mitä ja onkin kivaa palata takaisin tuttuun arkirytmiin ja mukavaan työpaikkaan.

Aloitimme kesäloman asuntomessuilla ja sieltä jäi käteen raksakuumeen lisäksi monia sisustusideoita, joita aijon toteuttaa kotiimme. Kuumana kesäpäivänä oli mukavaa kierrellä uusien talojen välissä ja poiketa mielenkiintoisiin koteihin.


Heti alkuun oli tiedossa myös ihana Pariisin reissu. Minusta on mukavaa ajoittaa reissu heti loman alkuun, niin pääsee jotenkin paremmin lomatunnelmaan. Ja kun reissun jälkeen lomaa on vielä jäljellä, niin tuntuu että kesäloma on pienen ikuisuuden pituinen.


Pariisista kotiuduttuamme tiedossa oli kesän viimeiset festarit, jossa pääesiintyjänä oli lempparini Poisonblack. Festareilta tarttui mukaan uusi ystävä, mutta myös hieman haikeutta, sillä tämä saattoi olla viimenen kerta, kun näin Poisonblackin livenä. Bändin keulahahmo ilmoitti laittavansa yhtyeen määräämättömäksi ajaksi tauolle, pahalta kuulostaa. Onneksi nämä festarit jättivät hienot muistot yhtyeestä!

Seuraavalla viikolla rakentelimme terassia loppuun, kävimme tuurilla Varissaaressa, vietimme aikaa Linnanmäellä rakkaiden ystävien kanssa ja viikon huipuksi juhlistimme ystäväni 30-vuotissynttäreitä, jonka kanssa olemme tunteneet lapsuudesta asti.


Toiseksi viimeinen reissumme suuntautui Repoveden kansallispuistoon jossa vietimme ihanan päivän grillaillen, uiden ja metsissä samoillen. Hyvä sää on hellinyt koko loman ja Repovesipäivänäkin aurinko lämmitti mukavasti.


Mieheni palasi töihin ennen minua ja minun viimeinen kesälomareissuni suuntautui viikonloppuna Hankoon koulukavereideni kanssa. Hanko oli ihana uusi tuttavuus ja siitä on luvassa kivoja kuvia myöhemmin. Viikonloppu kului nauraen syöden ja jutellen mitä parhaimmassa seurassa. Olemme tunteneet koulukamujen kanssa nyt kymmenen vuotta, joten pitihän sitäkin juhlistaa kuohuvalla.

Aivan ihana ja reissurikas loma takana. Toivottavasti syksy tuo tullessaan kaikkea kivaa ja mukavia työpäiviä. Hyvää viikon alkua ja tsemppiä minulle, että jaksan aamulla herätä :)

4 kommenttia:

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.