sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Se siitä sitten!

Naiset ja koneet ei aina ole paras yhdistelmä, ei tällä kertaa ainakaan! Ei kulje ruohonleikkuri dieselillä sitten millään. Ei kulje koko leikkuri enää ollenkaan kun sen tankkasin ja takapihaa ajelin. Leikkurista on nyt tyhjennetty dieselit ja laitettu bensaa tilalle, mutta ei se enää siltikään käynnistynyt. Miehellä on vielä joku keino takataskussa, mutta jos sekään ei auta, niin eipä muuta kuin uutta leikkuria etsimään. Suosituksia?


Mutta kivaa alkavaa viikkoa kuitenkin :)

7 kommenttia:

 1. Voi ei! Mä niin voisin samaistua tuohon :) Meillä onneksi mies oli kaukaa viisas ja meiltä ei löydy autotallista muuta kuin bensaa kanisterista, niin ei voi mennä pieleen :D Toivottavasti saatte ruohonleikkurin kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkään ei PITÄNYT löytyä kotoa dieseliä, mutta pihan pinnoituksen yhteydessä sitä olikin tarvittu ja kertahan riitti :(

   Poista
 2. Tutulta kuulostaa !Viime kesänä reippaana tyttönä täytin tankin sen enempää ajattelematta,laitetaanko sinne bensaa vai dieseliä.Muistellin vain, että kyseisen värisestä kanisterista sitä on ennnenkin laitettu. Ei mennyt kovin kauan aikaa,kun leikatessa kone alkoi köhistä ja savuttaa... Miehelle sitä sitten valittamaan,joka alkoi sitten pähkäilemään,mikä leikkuria nyt vaivaa. Onneksi ei ehtinyt koko konetta purkaa,kun sattui multa kysäisemään,mistäs kanisterista sitä bensaa laitoit... No,vanha kone vielä suostui toimimaan,kun tankki tyhjennettiin. Ja nyt tiedän,kumpaa tankkiin laitetaan...Toivottavasti teidän kone saadaan kuntoon!
  T. Marja Naapurista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin kuntoon! Kuten voi etupihalta huomata, ehti kasvaa aikamoiseksi viidakoksi :D

   Poista
 3. Voi Syhi! x) Itse pelkään tuota samaa aina autoa tankatessa - jos kävisikin huolimattomasti ja sitä myöten köpelösti. :D Tsemppiä leikkurille, jospa se pienen toipumisen jälkeen vielä suostuisi yhteistyöhön - traumoja varmasti sai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auto olisikin vähän kalliimpi paukku kuin ruohonleikkuri :D Koko kone piti tyhjentää ja putsata, mutta nyt taas toimii! Toivottavasti meillä on vielä monta yhteistä ajokilometriä.

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.