torstai 4. kesäkuuta 2015

Mitä ostin blogille 2-v. synttärilahjaksi?

Syhinä oli jo kauan toivonut aurinkoterassille kalusteita, joten päätimpä sitten ostaa ne synttärilahjaksi! Blogin elämässä kaksi vuotta on minusta jo hieno ikä, joten pitäähän lahjojen olla sen mukaiset. Eikä sovi unohtaa kukkia joten ostin synttärikukaksi riipparaita-puun, jonka istuttelin pyörillä varustettuun ruukkuun. Kokeilen selviääkö puu talven yli ruukussa, jos kärrään sen ennen pakkasia lasiterassille asustelemaan. Aurinkotuolit ja niihin sopivat rahit hain Iskusta. Tuolin valkoinen runko on alumiinia ja kangas säänkestävää textilineä, joten kalusteita ei pikkusateen takia tarvitse hakea suojaan. Kalusteet ovat myös kokoontaittuvat, joten niiden säilyttäminen talvella on helppoa.
Aurinkovarjoa en vielä ostanut, mutta jos meno äityy liian kuumaksi niin ostan sen sitten vaikka nimpparilahjaksi :)

12 kommenttia:

 1. Kaunis terassi ja asianmukaiset lahjat! Hyvältä näyttää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän hyvä ikä palkita hyvillä lahjoilla :) Kiitos <3

   Poista
 2. Upea terassi!!! ♥ Aivan ihanan iso!! :) Itselläkin olisi niin kova terasssinlaitto kuume :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Heti tuli ihan mahtava kesäfiilis kun sai laitella terassia :)

   Poista
 3. Aivan ihanan näköistä!!! Tuossa kelpaa nauttia kesästä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuntuu vaan olevan taas niin monta urakkaa kesälle, että en tiedä missä välissä tuossa voisin lötkötellä, mutta ehkä jonain tulevana kesänä sitten :D

   Poista
 4. Minä rakastuin näihin jo instassa! <3 Arvaa mitä, minäkin ostin riipparaidan meille! Ja se on pyörinyt melkein kuukauden vielä kaupan muoviruukussa, kun en ole osannut keksiä puulle paikkaa. :/ Taidan odottaa vielä hetkisen, jos saataisiin se pergola tehtyä, niin sitten tökkään sen uuden rakennelman läheisyyteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kasvit pärjäävät kaupan ruukussa mainiosti, ei siis kiirettä! Parempi funtsia huolella kuin vaihtaa riipan paikkaa syksyllä :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.