lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kulmasohva lasiterassille

Vaihdoin lasiterassin modulisohvan kulmamalliseksi ja tuntuu, että koko tilan sisustus muuttui. Olemme pitäneet sohvaa kahdessa osassa, jotta molemmilla on omat löhöpaikat. Kulmamallisena sohva on perinteisempi ja saakin olla nyt hetken tuossa asetelmassa. Sohvan runkopalat ovat todella kevyitä ja ne on helppo irroittaa ja yhdistää toisiinsa, joten muutoksen tekeminen onnistuu helposti.


Tällaisessa järjestyksessä lasiterassi on ollut tähän asti:

Uusista kuvista näkyy jo vilauksena terassin uutta ilmettä. Jos saamme sen tänä viikonloppuna valmiiksi niin saatte nähdä kokonaisuuden jo ihan pian! Nyt lähden kipaisemaan puutarhalla ostamassa uudet kesäkukat, sillä mahtavat sateet ovat hukuttaneet jo kaksi ruukullista kukkia, vaikka ovat olleet katoksen alla :(

Aurinkoista viikonloppua!

11 kommenttia:

 1. Kylläpäs näyttää kivalta tuo teidän terassi :))

  VastaaPoista
 2. Hei, oliko terassin pöydät hankittu Ikeasta?

  VastaaPoista
 3. Ihana terassi ja nuo pyödät on kyllä aivan ihanat!!! ♥ Tekis mieli hakea itsellekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään ovat poistuneet Ikean sivuilta :( Toivottavasti tulevat takaisin tai tulee tilalle joku muu pieni ja edullinen pöytä!

   Poista
 4. Täällä myös terassia laitellaan muutaman viikon päästä tulevan lasituksen jälkeen uuteen uskoon. Mikä teidän terassilla on tuo musta lattialla, matto kenties? Mistä se on kotoisin ja onko kokemuksia kuinka se on toiminut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on rautakaupan terassimattoa (myydään metritavarana), sellaista missä on nappulat pohjassa. Kaksi kesää ja yhden talven ollut ja pysynyt tosi hyvänä. Kissat terottavat siihen kyntensä, mutta ei ole nyppääntynyt ollenkaan. Aurinkokaan ei ole sitä haalistanut :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.