lauantai 6. kesäkuuta 2015

Festareista asfalttiin

Instagramissa jo kerroinkin, että festarikesämme alkoi eilen Espoon Kivenlahtirockilla! Olipa aivan mainio ilta, seura oli mahtavaa, aurinko paistoi, lempparibändit lavalla, juoma oli kylmää ja tutustuimpa uusiin ihmisiinkin. Poisonblack on lempparibändini ja sillä perusteella valikoituu festaritkin. PB aloitti jo hyvissä ajoin, joten oli aivan pakko pinnata vähän töistäkin (kiitti pomolle, joka teki kesken jääneet työni loppuun)!



Tänään ei ollut krapulasta tietoakaan vaan heti herättyämme alkoi pihan ja autokatoksen pinnoitus. Mietimme kauan aikaa asfaltin ja kivetyksen välillä ja lopulta päädyimmekin ekologiseen murskattuun asfalttiin. Pinnasta tulee tiivis ja hyvin paikallaan pysyvä, ei kuitenkaan niin kivikova kuin asfaltista. Tämän tuotteen suurin etu on sen hinta, joka on yksi kolmannes "oikean" asfaltin hinnasta. Sekin on plussaa, että tuote on kierrätettyä, muuten vanha asfaltti joutuisi kaatopaikalle vain lojumaan. 


Tuote on siis vanhaa asfalttia, joka on kuorittu pois, murskattu ja seulottu. Se levitetään pihalle samoin kuin mikä tahansa hiekka jonka jälkeen se tärytetään 240 kiloisella täryttimellä. Ihan emme saaneet pihaa valmiiksi tänään, sillä lähdin hoitamaan kummipoikaani ja hänen siskoaan, kun vanhemmat lähtivät viisikymppisille. Nyt istun läppäri sylissä ja kuuntelen kun pikkuiset nukkuvat <3 Huomenna illalla sitten taas jatkuu asfaltointi ja toivottavasti alkuviikosta pääsen näyttämään teille lopputulosta. Aamulla lähden ensin toisen kummipoikani rippijuhliin, joten huisketta riittää tällekin viikonlopulle.

Nyt hyvää yötä ja kivaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Onpa mielenkiintoinen pinnote, en ole ennen kuullutkaan. Mielenkiinnolla odottelen kuvia valmiista pinnasta.

    VastaaPoista
  2. En malta odottaa lopputulosta! :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.