torstai 12. maaliskuuta 2015

Värittömät kuvat

Sain Instagramissa haasteen, jossa laitetaan viisi mustavalkoista kuvaa. Aloin pohtimaan, mistä ottaisin kuvat ja päätinkin tehdä mustavalkoiset versiot jo olemissa olevista sisustuskuvista. Koko koti näyttää aivan erilaiselle kun kaikki värit puuttuvat.

Olohuoneen muutos oli ehkäpä pienin, kun lattian lisäksi vain viherkasvit luopuivat väreistään. Myös vessa ei vaikuta muuttuneen niin kovin paljon, vaikka siellä on kultainen seinä. Jotenkin seinä näyttää luonnolliselle myös harmaasävyissä.Ruokakuva oli pakko ottaa mukaan vain sen takia, että ruokakuva ei toimi mustavalkoisena oikein mitenkään. Kattaus kyllä toimii ja pelastaakin kuvan, mutta kukapa söisi väritöntä ruokaa.


Suurin ja jotenkin kamalin muutos oli minusta kylpyhuoneessa ja vierasmakkarissa. Kaikki kotoisuus ja lämpö hävisivät kuvista kokonaan. Tulisiko tuon värisessä kylpäärissä edes puhtaaksi :DKylläpä näyttää oma koti vieraalle näissä kuvissa! Tällaisen kuvasarjan jälkeen taas huomaa, kuinka värikästä meillä onkaan.

5 kommenttia:

 1. Totta, näyttääpäs ihan erilaiselta näillä väreillä! :) Tuli heti mieleen, että joitakin postauksia voisikin toteuttaa mustavalkoisina, hmmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuviin ilmestyi lisäksi ihan outoja kohtia, kuten makuuhuonen seinään tuommoinen pystyraita :D

   Poista
  2. Hih, niinpäs muuten näyttää ilmestyneen! :D En olisi älynnyt katsoa, jos et olisi sanonut!

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.