perjantai 20. maaliskuuta 2015

Taulut omista valokuvista

Olohuoneemme tauluhyllyllä olevissa kolmessa kehyksessä on vaihdellut sisältö sesongin mukaan. Alunperin haaveilin hankkivani olohuoneen seinälle yhden suuren taulun, mutta en oikein tiennyt millaisen. Taulun pitäisi olla jollakin tapaa merkityksellinen, että en kyllästyisi siihen heti. Nyt olen tyytynyt kolmeen kehykseen johon olen tulostellut  kaikenlaista diibadaabaa. Olemme miettineet, että olisi kiva hyödyntää itse otettuja valokuvia sisustuksessa ja nyt päätimme toteuttaa tämän idean.

Valitsimme valokuvia yhteisiltä reissuiltamme ja lisäsin niihin taitto-ohjelmassa tekstit päälle. Sitten toimitin tiedostot Granolle, joka tulosti ne laadukkailla koneilla laadukkaalle valokuvapaperille.


Grano on printtipalveluita tuottava yritys, jota käytämme paljon töissä, esimerkiksi esitteiden tulostamiseen. Hassua, että en ole hoksannut käyttää heidän palvelujaan sisustuksessa. Granolta saa perusprinttien lisäksi omalla kuvalla varustettuja tapetteja tai vaikkapa persoonallisia keittiön välitilanlevyjä, myös canvastaulut ja valokuvakirjat kuuluvat heidän valikoimiinsa. Työn puolesta olemme teettäneet siellä vaikka ja mitä, esimerkiksi toimiston seinälle omalla sloganilla varustetun tapetin ja toiselle seinälle yrityksemme logon kohokirjaimilla. Tutustu: www.grano.fiTämä ei ollut maksettu mainos, vaan halusin vinkata tästä muillekin sisustushömpille. Jos kaupoista ei löydy mieleisiä tauluja niin niitä on helppo teettää omista valokuvista. Ja jos omistakaan kuvista ei löydy sopivaa, voi aina etsiä netin kuvapankkikuvista mieluisia.

Huomenna lähden turkuun viettämään aikaa ihanien ystävieni kanssa. Kiva viikonloppu siis tiedossa! Ihanaa viikonloppua myös ruudun sille puolelle <3

12 kommenttia:

 1. Upeat taulut!! Varsinkin tuo Lappi... :) Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava idea, tosi kauniit! Hauskaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 3. Kauniit ja varmasti uniikit taulut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin graafiset printit eivät ole tuntuneet niin omilta, mutta ehkä juuri siksi kun niissä ei ole ollut mitään henkilökohtaista :)

   Poista
 4. Vähänkös hienot! Vau! Ihania tuollaiset henkilökohtaiset taulut, joissa on muistoja mukana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joka kerta kun näen nuo taulut, niin tulee ihania reissumuistoja mieleen :)

   Poista
 5. Voi, teillä kun varsinkin on ollut noita ihania matkakohteita joista teettää tauluja! <3 Toivottavasti oli kiva viikkis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti taulut saavat pian jatkoa, parikin reissua on jo suunnitteilla :) Viikkis oli mahtava, kiitos <3

   Poista
 6. Aivan mielettömän ihanat taulut, ja niillä on varmasti hurjasti tunnearvoa, kun kyseessä on itse otetut kuvat :).

  Käyhän kurkkaamassa blogistani, siellä olisi sinulle pieni haaste :). ( http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi/artikkeli/ilahduta-bloggaajakaveria )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja ennen kaikkea kiitos iki-ihanasta haasteesta! <3

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.