tiistai 31. maaliskuuta 2015

Rakas pääsiäiskukko

Tiedättekös, kun jostain esineestä tulee todella rakas, hieman jopa yllättäen. Esine ei välttämättä ole ulkomuodoltaan mitenkään erikoinen tai design, mutta tilanne tekee siitä erityisen. Yksi tällainen outo rakkaus minulla on tämä musta pääsiäiskukko. Se on iso ja musta markettikukko, mutta niin rakas, että kaivan sen joka pääsiäinen paraatipaikalle.

Sain kukon useita vuosia sitten ystävältäni ihan muuten vain pääsiäistuliaisena. Jotenkin tuo hassu kukko muistuttaa minua aina tästä ystävästä ja ihanista hetkistämme. Viimeksi näimme sunnuntaina, kun ystäväni kävi kummitypykkäni kanssa meillä virpomassa. Vaikka emme näe ihan joka viikko tai kuukausi, niin muistelen usein yhdessä vietettyjä hetkiä. Tällaiset lahjat ja tuliaiset ovat kyllä parhaita! Pieni ilahdutus saattaa muodostua koko elämän mittaiseksi esineeksi.Nyt kukko ilahduttaa minua joka päivä tuossa pöydällä ja välillä nauran melkein ääneen kun muistan jonkun pöhkön yhteisen jutun. Ihana pääsiäiskukkoni <3

9 kommenttia:

 1. Mitäs se haittaa, että on markettikukko? Hauskan näköinen ja siihen liittyy tarinakin, siis ihan paras sisustusesine!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Markettikukolla" meinasinkin, että aina ei todellakaan tarvitse olla kallis ja kuuluisa <3

   Poista
 2. Onpa kyllä symppiksen näköinen kukko, ja kiva tarina pääsiäiskukon taustalla :).

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset esineet, joilla on tarina taustalla, on ihan parhaita. Ei sellaisista tohdikaan luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkamuistot ovat aina samaa sarjaa, tuovat muistoja niin, ettei niitä voi koskaan heittää pois :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.