keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Murhetta vähän joka sorttia

Blogi on ollut hieman hunningolla, pahoittelut siitä. Kiva kuitenkin huomata, että joka päivälle riittää silti reilusti kävijöitä.

Työkuviot ovat painaneet mieltäni ja se jos mikä vaikuttaa kovasti koko elämään. Miehen työpaikalla alkoi yt-neuvottelut, sekin painaa tietysti mielessä. Terveydessäkään ei ole ollut kehumista. Minulla on lonkan nivelpussin tulehdus ja peukalo on ollut tuntemattomasta syystä jäykkä ja kipeä. Vielä rikkana rokassa kissat ovat taas alkaneet tapella ja kaivoin isomman kissan selästä pikkukissan kynnen tuossa yhtenä päivänä.

Kaiken kaikkiaan täällä ollaan oltu aika siipi maassa ja sisustusjutut ovat olleet aika minimissään. Ne uudet sisustustyynyt sentään ostin, joista joku päivä sitten kirjoittelin. Silloin kyllä täytyy olla todella allapäin, jos sisustusbloggaaja ei jaksa uusista tyynyistä olla innoissaan kuin yhden postauksen verran.Mutta nyt asioita on onneksi ratkennut, peukalo on tervehtymään päin ja elämällä on taas selvemmät sävelet. Toivotaan vielä, että mies saa pitää työpaikkansa ja että lonkan tulehdus helpottaisi jo pikkuhiljaa. Olen onneksi pystynyt harrastamaan liikuntaa ihan normaalisti ja se on pitänyt pääkoppaa paremmin kasassa. Kyllä liikunta on ihmeellinen lääke joka tilanteeseen ja työkaverini on opettanut, että jos mieli on rasittunut niin vastapainoksi pitää rasittaa kehoa, jotta balanssi säilyy. Myös valoisat päivät piristävät kummasti! Tuntuu hassulta, että vielä kuukausi sitten lähdin töihin pimeällä ja tulin pimeällä kotiin.

Onhan tässä toki ollut kaikkea ihanaakin, kuten viime viikonloppu jonka vietin Turussa rakkaiden ystävieni kanssa. Turku on kyllä kiva ja kaunis kaupunki. Meillä kuului ohjelmaan lähinnä juoruilua ja syömistä, mikäs sen parempaa terapiaa! Eilen sain sisarusparvestani kylään viisi ihanaa ja söimme hirmukasan vohveleita. Tänään kävimme miehen kanssa kiinalaisessa ravintolassa hakemassa ähkyn. Hyvä ruoka, parempi mieli!

Maailman parhaiden vohveleiden resepti löytyy Kristiinan Deko133-blogista!

Nyt otan sisustusvaihteen taas silmään ja alan puuhailemaan pääsiäistä :)

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti siellä kaikki asiat järjestyy ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän täällä ole murheet jo aika hyvin saatu selätettyä :)

   Poista
 2. Voi, onpa paljon murhetta mahtunut päiviisi :(. Mutta suunta on vain ylöspäin, ja pian kaikki asiat ovat taas oikeissa uomissaan <3. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sinne kaiken keskelle! <3
  Täälläkin tuo sama tulehdus vaivaa lonkkaa ja kyllä voikin olla harmittava vaiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletkos saanut vaivaan jotain hoitoa? Tuntuu, että mikään ei siihen oikein auta.

   Poista
 4. Nyt lähetän sulle ihanainen ison ison halin sinne ruudun toiselle puolelle! Toivottavasti asiat menee hyvin miehesi puolesta ja sinulla bursiitti helpottaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivon totisesti, että molemmat asiat ratkeavat parhain päin.

   Poista
 5. Voi apua! Mikähän ihme siinä on, että murheet tulevat aina kaikki isommalla rytinällä? Toivottavasti nyt olisi jo parempi mieli! <3

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.