keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Vuosi

Syhinä täyttää tänään vuoden! Kyllä on vuosi kulunut nopeasti. En olisi alussa uskonut, kuinka mieleinen harrastus bloggaamisesta tulee. Alun tekstit ja kuvat olivat hyvin hapuilevia, mutta kehityssuunta on ollut koko ajan ylöspäin. Omalla mittakaavallani olen kehittynyt huomattavan paljon valokuvien ottamisessa sekä kirjoitustaitoni on parantunut.

Vuodessa olen rustannut reilusti yli 200 postausta sisustuksesta, pihasta, kisuista ja elämästä ylipäänsä. Ihania kommentteja olen saanut päälle 350, hip hip hurraa ja kiitos!

Syhinä on muodostunut hyvän mielen sekamelskaksi ja kirjoittelen jatkossakin muutaman kerran viikossa ja yhtä sattumanvaraisesti eri aiheista kuin tähänkin asti. Kesällä piha on pääosissa ja syksyllä siirrytään takaisin sisätiloihin.

Seurailen säännöllisen epäsäännöllisesti blogin kävijöitä ja hakusanoja joilla Syhinään päädytään. Viimeisen viikon ihanin haku, jolla tänne on päädytty kuuluu näin: "hitusen onnea kotiin sisustettuna", ei huono ollenkaan <3 Suosituimmat sivut ovat olohuone, keittiö ja pihamuurit. Nyt onkin oiva hetki kertoa, mitä haluatte nähdä ja mistä lukea? Jokainen huone ja tila on blogissa jollain tasolla esiteltynä, mutta kaipaatteko jotain lisää jostakin?

Onnen toivotuksen Syhinän lisäksi ansaitsee mieheni, joka tänään niin ikään vanhenee vuodella.

Kiitos teille kaikille ketkä olette olleet mukana tässä vuodessa, lähdetään yhdessä seuraavalle! Ilman teitä tämä harrastus menettäisi koko ytimen ja olisi tyssännyt heti alkuun. Muistan ensimmäisen kommentin jonka Syhinään jätti Modernisti kodikkaan Kerttu, voi sitä onnen tunnetta! Edelleen jokainen kommennti saa aikaan läikähdyksen rinnassa. On ollut ilo saada blogikavereita, joiden luokse voi piipahtaa kyläilemään ruudun välityksellä koska tahansa, vaikka joka päivä.

Kiitos <3

14 kommenttia:

 1. Hurrrrjasti onnea synttärisankarille! <3 Niin blogille kuin miehellekin! :) Äkkiä se aika hurahtaa, toivotaan Syhinälle moniamoniamonia tulevia vuosia!

  VastaaPoista
 2. Lämpimästi onnea yksivuotiaalle blogille <3. Harvoin tulee kommentoitua, vaikka postaiksiasi luen kyllä. Jatka samalla meiningillä seuraaviin vuosiin, niin hyvin menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi! Itsekin tulee liian harvoin kommentoitua.

   Poista
 3. Oiiiii, onnea ihanalle yksivuotiaalle blogille♥♥♥ Jatka samaan malliin:)!!! Huippua loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut <3 Täällä on aina mukava käydä <3 Miten muuten blogin nimi on syntynyt? Muistelin että lempinimesi on Syhi, tuleeko se siitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ystäväni kutsuvat minua Syhiksi ja aina kun jotain hössötän (siirrän sohvatyynyä sentin vasemmalle ja kaksi oikealle), niin he sanovat "taas se tossa syhisee" :) Syhinä on siis sellaista hyväntuulista hössäilyä.

   Poista
 5. Isot onnittelut <3 Blogiasi on mukava lukea, jatkossakin siis seurailen ruudun tältä puolen, hyvän mielen sekamelskaasi :)

  VastaaPoista
 6. Onnea yksivuotiaalle, jatka vaan samalla linjalla ♥

  VastaaPoista
 7. Onnea vuoden täyttävälle blogille ja hyvää kesälomaa blogistille! Mielenkiintoista on, jos bloggaamisen lomaan osuu henkilökohtaisempiakin pohdintoja ja teemoja elämästä. Aurinkoista keskikesää! nm Petra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minkähänlaiset henkilökohtaisemmat jutut voisivat kiinnostaa? Elän niin tavallista elämää, ettei siinä ole mitään kirjoitettavaa :D Ehkäpä voisin yrittää jotain pohdintaa kirjoitella muustakin kuin asumiseen liittyvistä jutuista.

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.