maanantai 5. toukokuuta 2014

1/5 maanantai

Sain viiden päivän arkikuvahaasteen white & black -blogista, kiitos! Haasteessa postataan kuvia viitenä päivänä ja joka kuvalla haastetaan joku mukaan. Tämä onkin kiertänyt jo paljon blogeissa ja muualla somessa. Itsekin osallituin tähän Instagramissa jokunen aika sitten ja tämä tuo kivaa vaihtelua tänne bloginkin puolelle.

Tavoitteeni on saada aikaan sellaiset postaukset, josta oikeasti käy ilmi arkiviikkoni, ei siis pelkkää sisustusta tai stailattuja kuvia. Maanantai näyttää tältä:

Maanantai-aamu töissä tuntui suorastaan mukavalle, varsinkin kun kesäloma (ja New York!) häämöttää alle viiden viikon päässä!


Työpäivän jälkeen hain pikkusisko#3:n ja suunnistettiin shoppailemaan. Tähtäimessä äitienpäivälahja joka löytyikin kolmannesta kauppakeskuksesta :D


Samalla suoritin ruokaostokset sekä kisuille hiekkaa, ruokaa ja lelu.Ja eihän sisustusbloggaaja pääse Anttilasta ilman jotakin juttua kotiin. Mukaan päätyi kivan kevyt sulka-pyyhe keittiöön. (Uunin lasista voi nähdä kuvaajan ja assarinkin :D)

Sää ei tänään ole hemmotellut, toukokuu ja lunta sataa. Toivottavasti pian saadaan aurinko takaisin! Mittari näyttää yhtä plus-astetta.

Semmoinen oli Syhin maanantai, arkipäivistä arkisin. Kuvat ovat otettu iPhonella, joten laatu ei ole ihan paras mahdollinen.

Mukaan omasta arjestaan kertomaan haastan Kristiinan Deko133-blogista.

4 kommenttia:

 1. Syhin maanantai kuulosti kivalta arkipäivältä :) apua, äitienpäivälahjat on vielä kaupassa, mitähän sitä ostaisi äidille ja anopille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Me ostimme äidille Iittalan Taika-peltirasian ja Muurlan Muumi-lasipalloja (mihin tulee kynttilä sisälle). Anopille vien kukkia, Prismassa oli ihanan näköisiä runko Atsaleoja!

   Poista
 2. Voi, kiitos haasteesta! <3 Tein tätä jo naamakirjan yksityisessä profiilissa, mutta tästä saa kyllä kivasti kuvaa bloggarin normielämästä! Tartun siis tähän, jos suinkin vaan ehdin! :)

  Teillä on lomatohinat jo ihan lähellä, huisia että on tuollainen New Yorkin matka odotettavana! :) Meidän äipän lahjatoive oli hyvin yksiselitteinen: ei saa viedä edes kukkia, vaan ainoastaan saa kerätä kolehtia uutta keittiötä varten. Melko helpot lahjakiertelyt siis tänä vuonna, vaikka taidankin salaa vielä jotain pientä hankkia. ;)

  Tuo sulkapyyhe on muuten nami, oon jo aivan täpärästi ollut tarttumassa siihen itsekin! Vielä olen viipottanut ohi, mutta aika suurella todennäköisyydellä se löytyy kohta myös meiltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin sain tämän haasteen siviili-facebookiin, mutta en ole siihen vielä ryhtynyt. Olen aika huono siviilissä laittamaan mitään kuvia tai postauksia :D

   Äitit aina ilahtuu kukista vaikka kuinka kieltävät! Tai miten olisi joku söpöinen säästöpossu?

   Jännittää tuo NYCin reissu jo ihan valtavasti <3

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.