sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Minkälainen sohva terassille?

Huhtikuun alun postauksessa suunnittelin valmistuvaa lasiterassia ja sen kalusteita. Tänään paneudun suurimpaan ongelmaan, nimittäin sohvaan. Haluan lasiterassille lukunurkan, jossa voin kisujen kanssa köllötellä ja ottaa aurinkoa. Olen etsinyt sopivaa kahden istuttavaa sohvaa, mutta valinnana vaikeus iskee heti. Pitäisikö hankkia vain sohva vai koko ryhmä tuoleineen ja pöytineen. Tuoleja voisi tarpeen mukaan käyttää sitten muuallakin terassilla. Toisaalta hieman kammoan noita settejä, ettei tulisi liian saman sarjainen ja tylsä kalustus.
1. Starkki   2. Isku   3. Asko   4. MaskuStarkissa käydessä ihastuin tuohon ensimmäisen ryhmän siroon ulkonäköön. Sohva oli myös oikein hyvä istua, mutta ei varsinaisesti mikään löhösohva. Iskussa ja Askossa olisi kivan näköiset rennommat sohvat. Iskun oma on modernimpi ja mieleisempi, mutta Askon sohvan korkeampi selkänöja lisää istuinmukavuutta. Maskusta bongasin kauniin löhöily-ryhmän, jonka runko- sekä pehmustevärit miellyttävät kovasti. Tosin pöytä ei välttämättä kuulu suosikkeihini.

Olen maailman huonoin päättämään :D Onneksi lasiterassi ei ole vielä valmis, niin saan rauhassa tehdä päätöstä sopivimmista kalusteista.

2 kommenttia:

  1. Minun suosikkini on tuo ensimmäinen siro ryhmä. Siinä on vähän jotain erilaista. Olen itsekin etsimässä uutta terassikalustoa mutta jokapaikassa on samanlaisia mustia polyrottinki ryhmiä, joka on minulle ehdoton ei.

    VastaaPoista
  2. Tuosta ensimmäisestä sohvasta saisi varmaan oikein lokoisan löhöilypaikan lisäämällä tyynyjä :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.