perjantai 9. toukokuuta 2014

5/5 perjantai

Viimeinkin perjantai! Se näyttää tältä:


Meillä on perjantaisin töissä karkkipäivä ja tänään minä sain valita mitä herkutellaan :)

Töiden jälkeen suuntasimme kaupan kautta ystävämme luokse (samaiseen poikamiesboksiin kuin 2/5 tiistaina) ja alkupaloiksi nautimme rentouttavat virvoikkeet. Tuo mansikka-lime on muuten parasta siideriä mitä tiedän!


Ruoan valmistuksen kannalta virvoke ei välttämättä ollut paras vaihtoehto?

Vaikka kaikesta huolimatta sain valmistettua herkku-illalliseksi kana-nacho-paistoksen!Illallisen nautimme Jack Sparrow'n kanssa <3

Arkihaasteestani tuli 5x5-arkikuva, mutta minusta tämä oli ihan piristävä setti tänne blogiin. Nyt jatketaan taas sisustusaiheilla. Ihanaa viikonloppua!

Mukaan haastan Jennan With all my love -blogista.

6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. Tuo Nachopaistos näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi hyvää ja siihen voi laittaa täytteeksi oman mieltymyksen mukaan mitä vain :) Meillä oli kanaa, medium-salsaa, tomaattia, juustoraastetta, jalapenoja, oliivia ja fetajuustoa.

   Poista
 2. Karkkipäivä töissä kuulostaa herkulliselta! Meillä on töissä aina pullaperjantai, jolloin jokainen vuorollaan tuo tai leipoo jotain. Harvemmin kyllä pullaa, useimmiten jotain suklaisia herkkuja. Ja jos totta puhutaan, niin usein otetaan varman päälle ja tuodaan syötävät jo keskiviikkona, niin varmasti ehditään ne loppuviikon aikana tuhota. ;) Tällä viikolla minä vein kahdenlaista kääretorttua. Että yritäpä tässä sitten elää terveellisesti, kun joka päivä "pitää" mättää herkkuja, siitähän vois leipoja loukkaantua jos ei tekeleet maistu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä töissä olut vanhenee kaappiin, mutta karkit häviävt ihan hetkessä :D Nams, kääretorttu on parasta! Keskiviikosta perjantaihin on oikein sopiva herkku"päivä" :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.