maanantai 30. tammikuuta 2017

Meille tulee vauva!
Täällä ollaan uuden kynnyksellä ja jännitetään melkoisen kovasti. Loppuvuosi olisi tarkoitus olla pois työelämästä ja sekin tuo ihan uuden elämänvaiheen, puhumattakaan siitä, että meille pitäisi syntyä vauva noin kuukauden kuluttua. Äitiysloman oli määrä alkaa perjantaina, mutta olen ollut sairaslomalla jo viimeviikon puolelta lähtien, sillä vauva olisi jo kovasti tuloillaan. Samanlainen hätähousu kuin äitinsäkin, aina kiire joka paikkaan :D

Vaikka yleensä olen ihan sanavalmis, niin nyt en tiedäkään mitä tästä kaikesta kirjoittaisin teille. Kaikki on minulle niin uutta ja ihmeellistä, että en oikein osaa pukea sanoiksi mitään. En tiedä edes mitä blogille tapahtuu. Pysyykö se sisustusblogina, jääkö minulle ylipäänsä enää aikaa ja innostusta tähän. Toisaalta tästä uudesta elämäntilanteesta olisi helppo ammentaa uusia aiheita blogiin. Mitä käy vanhoille lukijoille, teille jotka vierailette täällä sisustusjuttujen vuoksi, jos sekaan tulee vauvan tuoksuisia juttuja?

Tämä on minulle niin rakas harrastus, että uskon vakaasti saavani järjestettyä aikaa kirjoittamiselle, enkä missään tapauksessa halua luopua teistä lukijoista, sillä monista olen saanut kavereita ja odotan innokkaasti aina jokaista kommenttia. Kertokaahan te, mitä haluatte ja mitä ette halua lukea tulevaisuudessa. Tai jos ette kerro, niin aika näyttäköön millaiseksi blogi muuttuu vai pysyykö se samanlaisena kuin tähänkin asti. Voisin kuvitella kuitenkin, että kodissamme ei mitään huikeita sisustusuudistuksia tulla näkemään, jotka eivät jollain lailla liity vauvaan. Toisaalta olen jo monta vuotta kuvaillut näitä samoja sohvatyynyjä, joten ainahan sitä voi kirjoittaa niistä lisää :)

Toistaiseksi vauvalle on sisustettu oma nurkkaus meidän makuuhuoneeseemme. En kokenut järkeväksi muuttaa kokonaisen huoneen funktiota, sillä vauvalla ei vielä ole juurikaan muuta kuin pinnasänky, vaatteita ja muutama lelu. Vaikka sormet syyhyävät sisustamaan ihanaa lastenhuonetta, niin enemmän käyttöä on silti varmasti vierashuoneelle. Vaikka sitten väsyneelle isille, joka voi halutessaan työaamuina heräillä omasta rauhasta.

Sellaisia uutisia tähän viikon alkuun <3

26 kommenttia:

 1. Onnea onnea ihanista uutisista! :) Itsellä tissittelee sylissä jo reilu puolivuotias pallero - vaikka vastahan hän syntyi :D Nauti pienen kanssa joka hetkestä, aika kuluu niiiin nopeasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Siskon poika syntyi reilu neljä kuukautta sitten ja olen ihan hämmästyksissä miten iso hän jo on =O

   Poista
 2. Olen lukenut blogiasi sisustusjuttujen takia mutta vauva jutut olisi enemmän kuin tervetulleita, kun täälläkin häärää ~2kk vanha vauveli mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että myös vauvajutut ovat tervetulleita :)

   Poista
 3. Ihana uutinen! Älä ota paineita vaan anna asioiden mennä painollaan. Tämä vuosi tulee tarjoamaan sulle unohtumattomia kokemuksia! Onnea odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Kaikki on niin uutta, että on aika helppo ottaa paineita :D

   Poista
 4. Paljon onnea pienokaisesta!Mun kummipojalla on vauva,jota saa ihastella pientä ihmettä.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, paljon onnea! Vauvajutut kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla, että sisustuksen sekaan saa laitella vauvajuttujakin :)

   Poista
 7. Onnea uuteen elämänvaiheeseen! Niin tyylikkäässä vuoteessa saa vauva ensiunoset ottaa. Kaikki tulee menemään varmasti hyvin. Vauva-arjen vaiheet kiinnostaa siinä missä sisustusjututkin. t. Ella

  VastaaPoista
 8. Ei oo totta, tämä on jo varmasti kolmas tai neljäs seuraamani blogi, jossa on tulossa vauva! No mutta sehän passaa mulle, sillä itsekin odotan esikoistamme, joka on syntyvän maaliskuussa. :) Onnea loppuodotukseen ja kyllä kiinnostaa kaikki vauva-aiheiset postaukset ja muut sen semmoiset hömpötykset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tsemppiä myös sinulle odotukseen, saa nähdä saadaanko samaan aikaan :)

   Poista
 9. Oi miten ihanaa! Enkä yhtään arvannut kun olen blogia käynyt lukemassa :) Ehdottomasti vauvajutut mukaan sisustuksen lisäksi, minäkin kerron paljon lapsista vaikkei heistä kuvia näykään.

  Voi hirmusesti onnea teille vanhemmille <3 Ja miten kaunis kuva sinusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 En ole tätä ennen blogissa mitään maininnutkaan, kun en ole osannut :D

   Poista
 10. Hurjan paljon onnea <3! Vauvat on <3! Omalla painollaan myös blogin puolella, elä ainakaan siitä stressaa! Tsemppiä tuleviin viikkoihin!

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.