torstai 2. helmikuuta 2017

Kiitollinen

Ihan alkuun haluan kiittää teitä kaikkia ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Tämä harrastus on upea siksi, että juuri sinä siinä luet tätäkin postausta <3 Bloggaamisen suola ja sokeri on jokainen kommentti sekä täällä blogin puolella, että muualla somessa.

Tämän postauksen aiheeseen liittyen jatkan kiitos-linjalla, olen niin kiitollinen työpaikastani ja työkavereistani! Kävin tänään hakemassa työpaikaltani tavaroita pois kuleksimasta äitiysloman ajaksi. Kun menin toimistolle, niin keittiöön oli katettu ihanat kakkukahvit, pöytä notkui upeista lahjoista ja huone oli täynnä ilmapalloja. Minulle järjestettiin jokin aika sitten huikeat yllätys-Babyshowerit (saatte kuvia niistä kunhan ehdin) ja työkaverinikin olivat siellä. Sain heiltä silloin ihania lahjoja (paljastan nekin siinä omassa bs-postauksessa). Tänään työnantaja muisti minua vielä erikseen ihanilla lahjoilla! Kaiken tämän huomion olen ottanut hämmentyneenä vastaan. Miten olenkaan ansainnut näin huikean työpaikan ihmisineen ja kuinka onnentyttö olenkaan, että saan palata sinne vuoden päästä.

Kiitos! Sanana pieni, merkitykseltään suuri.

Tästä postauksesta voinette aistia hämmentyneisyyteni kaikkea hyvyyttä kohtaan :D

2 kommenttia:

  1. Ihana yllätys sulle kyllä tehty!! Taitaa olla aivan huipputyöporukka. Pystyy hyvillä mielin aloittamaan tulevaa vauva-arkea, kun saa nautiskella ihanasta muistelusta. -kirmi

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.