perjantai 10. helmikuuta 2017

Baby Shower

Olen onnentyttö siinä asiassa, että minulla on kasapäin mielettömän ihania sisaria ja ystäviä! Välillä tuntuu ihan uskomattomalta, että olen saanut niin paljon upeita ihmisiä elämääni. Minulle järjestetty Baby Shower on vain yksi esimerkki siitä:

Eräänä lauantaina odottelin graafikkosiskoani kylään meille, tarkoituksena oli tehdä hänen kanssaan logoa eräälle kauneushoitolalle. Sovittuna aikana ovikello soi ja sisään marssikin reilut kaksikymmentä naista. Voitte uskoa, että yllätyin! Siinä pieruverkkareissa tukka hujanhajan yritin pysyä kärryillä mitä nyt tapahtuu. Kaikki rakkaimmat naiset saapuivat järjestämään minulle vauvajuhlia. En ollut osannut odottaa moisia yllätysjuhlia, enkä varsinkaan sillä mittakaavalla. Mistä ihmeestä kukaan oli osannut haalia kasaan eri yhteyksistä tuntemani ystävät? Siskojen, äidin ja anopin lisäksi mukaan oli kutsuttu lapsuuden- ja nuoruudenystäviä, koulukaverit sekä työkaverit. Ja miten ihmeessä päivämääräksi oli onnistuttu valitsemaan sellainen, että kaikki pääsivät? Vieläkin olen aika hämmentynyt.


Juhlavieraat toivat mukanaan koristeet, herkut ja kasapäin upeita lahjoja. Menin varmasti hieman johonkin shokin kaltaiseen tilaan, sillä jälkikäteen katsoessani juhlissa kuvattuja videoita, olen käyttäytynyt suhteellisen hyvin, ilman hysteriaa, vain typerä onnenvirne kasvoilla.

Sisustusbloggaajan Baby Showereilla ei todellakaan syöty kertakäyttöastioista, vaan työkamut toivat töistä mustaa Teemaa täydentämään meidän valkoista astiastoa :D

Sillä aikaa kun parikymmentä naista valtasivat keittiön, niin minä sain nauttia ihanasta jalkahoidosta. Hemmottelun ja ruuan lisäksi ohjelmassa oli vauvanruokien sokkomaistatus. (Meidän vauvan ei ikinä tarvitse syödä makaronilaatikkopilttiä!) Seurueessa kiersi myös slämykirja, jossa oli kysymyksiä tulevasta vauvasta ja kaikki saivat arvata mm. syntymäpainoa, pituutta, hiusten väriä, missä isi on kun synnytys käynnistyy, äidin vatsan ympärysmittaa ynnä muita hauskoja aiheita. Kylläpä on jälkeenpäin ollut hauskaa lukea mitä kukin on arvannut. Täytyy muistaa synnytyksen jälkeen tarkistaa, kuka arvasi lähimmäksi.

Lahjat olivat upeita! Ei ole olemassa sopivia sanoja edes kertomaan. Varsinkin itsetehdyt lahjat saavat minut vieläkin liikuttumaan. Sisustusinnokasta äitiä hemmoteltiin moderneilla kirja- ja lelulahjoilla. Aivan liian suloisia pikkuvaatteita tuli kasapäin, nallenkorvahaalareista mustavalkoraidallisiin bodyihin. Perinteinen vaippakakku, herkkuja ja vauva-arkea helpottavia tavaroita myös. Eniten hilpeyttä herätti äidin tuoma setti lapsuudestani, johon kuului iso ja haiseva TaoTao-krokotiili, Puppe-kirja sekä froteehaalari :DRuokatarjoilu oli aivan huikea! Ystäväpiiristäni löytyy lähes jokainen mahdollinen ruoka-aineallergia ja kaikki oli huomioitu todella laadukkaasti. Eriruokia allergisille ei juurikaan ollut, vaan todella moni tarjottava sopi melkein kaikille. Ja "silti" kaikki maistui uskomattoman hyvältä! Tarjolla oli mm. raskausmahakakku, vauvankehtohedelmäsalaatti, pitsaa, piiraita, suklaisia leivoksia, muffinivuokiin koottuja namuannoksia, tortillarullia, kasvistikkuja ja dippejä, sipsejä, savulohta, itsetehtyä jäätelöä, korvapuusteja ja ihan varmasti kaikkea mitä juhlissa voikaan tarjota ja vielä enemmänkin.Aivan huikea päivä koko elämäni mittakaavassa! Aika meni kuin siivillä, viimeiset läheiseni lähtivät iltamyöhäisellä. Tuntui hämmentävältä olla jättiläismahan kanssa kaiken keskipisteenä, varsinkin kun tykkään itse järjestää kaikenlaisia juhlia. Nyt vain olin ja nautin.

Kiitos rakkaat! Teette elämästäni täyden ja täydellisen. Ilman teitä elämä olisi todella paljon köyhempää, tylsempää ja surullisempaa. Voisimpa antaa kaikille maailman ihmisille teidän kaltaisia ystäviä <3

6 kommenttia:

 1. Wautsi, mitkä kekkerit! Nämä naisethan hemmottelevat vauvankin pilalle ;DDD Ei vainen, lämmittää sydäntä, kun on tällainen ystäväpiiri. Ja toi vesimelonin kaiverrus oli oikea neronleimaus! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Kyllä voi maailmassa olla ihania ihmisiä <3 Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Voi, minä täällä ihan liikutun sinun puolesta! On kyllä varmasti ollut mahtava yllätys ja huiput bileet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin liikutun aina kun muistelen tuota huikeaa yllätystä <3

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.