maanantai 6. helmikuuta 2017

Olohuoneen valkoiset verhotEdelliset verhot:

Kevätauringon alkaessa pilkistelemään ikkunoista, aloin kaipaamaan olohuoneeseen jotain freesimpää ilmettä. Päätin aloittaa helpolla ja laitoin miehen hakemaan Ikeasta valkoiset purjerengasverhot, jotka virittelimme olkkarin ikkunarivistön reunoille. Harmaavalkoraidalliset verhot ovat roikkuneet tuossa jo reilusti yli kolme vuotta, joten oli ihan ansaittua ostaa uudet. Pidän edelleen noista vanhoistakin verhoista ja yhdet pääsivät makuuhuoneeseemme. (Olohuoneessa laitan aina kaksi sivuverhoa molemmille puolille, jotta verhot näyttävät runsaammilta.)

En ole enää aikoihin ostanut muita kuin 100 % puuvillaisia verhoja, pyrin kaikissa tekstiileissä suosimaan muutenkin luonnonmateriaaleja. Pellavaverhot olisivat myös ihanat, mutta kissaperheessä hinta ratkaisee, sillä kissamme tuppaavat kynsimään kaikkia tekstiilipintoja. Samasta syystä purjerengasverhot ovat parhaat, sillä nipsulliset tippuisivat vähintään kerran päivässä. Tiedän, että tämä ongelma olisi hillittävissä tuomalla raapimispuu verhojen läheisyyteen, mutta ulkonäkö ratkaisee tällä kertaa. Puuvilla kestää yllättävän siistinä kissoista huolimatta. Toki lähitarkastelussa näkee pinnan kuluneen, mutta harva meillä konttailee lattianrajassa. Ne ketkä konttaavat, eivät ikänsä tai promillemääränsä vuoksi ymmärrä verhoista mitään :D

Ennen ja jälkeen -kuvista huomaa hyvin, että harmaat verhot rajasivat ikkunat selkeämmin ja toivat vähän särmää, mutta valkoisten yksinkertaisuus viehättää silti enemmän tällä hetkellä. Kyllä vain tekstiilit ovat sisustajan parhaita kavereita! Helppoa, nopeaa ja halpaa muutosta niin usein kuin viitsii silittää ja vähän kiipeillä.

6 kommenttia:

 1. Kaunis harmoninen olohuone ja kauniita kuvia. Valkoiset verhot tuovat kyllä valoisuutta. Muita sisustajan parhaita kavereita ovat viherkasvit sekä etenkin kukkakimput :) Niillä on helppo vaihtaa väriä ja ilmettä. Itse olen viime aikoina tykännyt sisustella tulppaaneilla. Tervetuloa kurkkimaan blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävinkin tänään ostamassa uusia viherkasveja, vanhat tuppaavat olemaan talveln jäljiltä aika huonossa kunnossa :D Ja tulppaanit ovat joka viikkoinen vakiovieras meilläkin <3

   Poista
 2. Oho, aika selkeä ero ennen ja jälkeen -kuvissa! Valkoiset on kauniin raikkaat ja talviset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, minusta valkoinen on keväinen ja tummemmat talvisemmat :D

   Poista
 3. Kaunista! Iso ero verhojen vaihdolla. Aurinkoista viikonloppua! :D

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.