lauantai 21. tammikuuta 2017

Mustavalkoinen matkakuume

Edellisessä postauksessa mainitsinkin, että teetin uusimmista reissuistamme lisää valokuvatauluja. Nyt tauluja on jo niin iso kokoelma, että olen ripotellut niitä vähän joka paikkaan. Olohuoneen paraatipaikalle pääsivät viimeisimmät kaupunkilomamme Berliini, Kööpenhamina ja Amsterdam. Samalla vaihdoimme Granitista tilattuun porraskäytävätauluun top-listan lempparimatkakohteista, joissa olemme yhdessä käyneet.

Kaikenlaisilla matkamuistoilla ja muistutuksilla on mieletön voima, joka kerran kotiin tullessani näen tämän matkakohdelistan ja tulen niin hyvälle mielelle. Samoin aina kun katson valokuvatauluja niin mieleen muistuu jokin ihana yhteinen kokemus. Tuohon porraskäytävätauluun voisikin seuraavaksi listata matkakohdehaaveet, jonne vielä haluaisimme matkustaa. Niitä nimittäin riittää!

Ulkona on niin kaunis sää, että taidan vetäistä lenkkarit jalkaan ja mennä kävelylle. Reipasta viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Aivan loistava tuo Sippola noiden ulkomaankohteiden joukossa! :) <3 Ai Granitista saa noita porraskäytävätauluja - good to know!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sippola on tuossa lähellä ja aina kun meillä jompi kumpi kysyy, että mitä tehdään, niin vastaus on, että mennäänkö Sippolaan :D En edes tiedä mistä koko vitsi on lähtenyt!

   Poista
 2. Tämähän on kiva idea! Itsekin olen pohtinut, että olisi kiva koota missä päin maailmaan on tullut käytyä. Yleensä vaan en kulje kamera kädessä missään (pitäisi kyllä =D), joten näin jälkikäteen pitäisi turvautua "kuvapankkikuviin". Mutta on kyllä nätit taulut - 10 pistettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Harvoin minulla on kamera missään muualla mukana, paitsi ulkomaanmatkoilla. Pitäisi ottaa enemmän kuvia arkisemmista asioista, vanhemmilla kyläilystä, siskon koirista ja ihan mistä vaan.

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.