lauantai 30. huhtikuuta 2016

Iloista vappua!Täällä on aloitettu vapun juhliminen jo eilen, kun meillä oli töissä hassujen hattujen päivä. Kävimme kimpassa lounaalla johon tietysti kuului kuohari. Iltapäivällä meillä oli toimistolla lastenjuhlat ja saimme vieraaksemme aivan hurmaavia pikkumiehiä. Tarjolla oli simaa, munkkeja ja tippaleipiä. Töiden jälkeen menimme neljän siskon voimin Amarilloon syömään. Nauroimme niin paljon, että vieläkin koskee vatsalihaksiin. Kaiken hauskuuden jälkeen nukahdin jo kymmeneltä.

Tänään on tiedossa kotibileet ja saan meille vieraaksi parhaimmat ystäväni. Tiedossa paljon ruokaa ja juomaan ja illalla tanssikengät jalkaan ja discoilemaan. Vaikka sää näyttää harmaalle ja sateiselle, ei se estä meitä grillaamasta ja nauttimasta tästä iloisesta kevään juhlasta. Valitsin koristeisiin mustavalkoista kultaisella höystettynä, aika juhlava yhdistelmä.

Huomiselle toivon hyvää säätä, sillä meinasimme aloittaa sivupihan remontin. Paitsi jos on krapula, niin toivon sadetta ja hyvää tekosyytä :D


4 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloiset vappusuunnitelmat! Mukavaa iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa vappua <3

  VastaaPoista
 3. Hihii, no mites kävi remonttistartin? :D Meillä oli ihan hassu vappu, ei juhlittu sitä ollenkaan... Meni ihan tontilla haahuillessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remonttistartti alkoi, ei nyt kovin reippaasti, mutta alkoi kuitenkin :) Mekin olemme käyneet haahuilemassa uudella tontilla tämän tästä, tosin tontti ei vielä ole oma :D

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.