lauantai 9. huhtikuuta 2016

Rantatonttihaave

Raksakuume tuli taas rytinällä! Lähellemme on tullut myyntiin kaksi aivan upeaa rantatonttia ja kolme rannan läheisyydessä olevaan tonttia. Kävimme eilen katsomassa niitä ja nyt sellainen on pakko saada! Fiilistelin koko eilisen illan, että minkälaisen talon haluaisin rantatontille. Hyvä, että maltoin mennä edes nukkumaan :D Näen jo sieluni silmin, millainen piha tuohon muodostuisi.

Molempien työmatka pitenisi alle kymmenellä minuutilla. Asuinalue olisi pienen keskustan tuntumassa (koulut, kaupat, kirjastot ym. perusasiat) ja Kotkan keskustaan olisi parinkymmenen minuutin ajomatka. Sijainti olisi siis täydellinen. 

Upeilla tonteilla on toki upea hintakin, mutta ainahan saa haaveilla, se on ilmaista.

2 kommenttia:

  1. Ei vitsit, vähänkö olisi hauskaa jos oltaisiin rantaraksailijoita yhtä aikaa! :D Kuvan perusteella maaperä olisi mukavanoloista työstettävää... Mutta en kyllä uskalla edes arvailla, minkähintaisia rantaneliöt siellä olisivat! Minkä kokoisia nuo tarjolle tulleet tontit muuten ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olisikin! :D Tuo tontti on noin 1600 neliötä ja hinta alkaen 120000€ (tarjouskauppakohde). Eli vielä jotenkin järjen rajoissa, mutta silti hinta kirvelee.

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.