sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Siskon taiteellinen sisustus

Muutama viikko sitten julkaisin ensimmäisen kotivierailun blogissani ja nyt sarja saa jatkoa. Kävin toisella pikkusiskollani kylässä kameran kanssa ja luvassa on todella erilainen sisustus. Pikkusisko#1 on taiteilijaluonne ja se näkyy koko kodissa. Koti on täynnä huikeita asetelmia, matkamuistoja ja seinillä on paljon itsetehtyä taidetta.Siskon koti on 1h+k vanhassa omakotitalossa, joka on jaettu muutamaan erilliseen asuntoon. Olohuone on suuri, sinne mahtuu  lipaston, sängyn, sohvan ja nojatuolin lisäksi taidenäyttely ja valokuvakollaasi. Jokaisella seinällä on jotakin kateltavaa ja katosta roikkuu oksia. Tokihan kodissa asuu myös sisustukseen sopiva kissa, tai oikeastaan kaksi, mutta toinen ei suostunut kuvaan.
Sen lisäksi, että sisko maalaa ja piirtää paljon tauluja, niin hän on myös tatuoinnut itseensä paljon kuvia. Voisi sanoa, että sellainen koti kuin asukaskin, toteutuu täällä kirjaimellisesti.


Koti, jossa luovuus näkyy kaikkialla, on kaikenkaikkiaan hyvin inspiroiva. Tuntuu hyvälle käydä kylässä sellaisessa kodissa, joka on täynnä asujan lempiesineitä, eikä mitään ole piiloteltu kaappeihin. Materiaaleja, pintoja ja värejä on paljon, mutta kokonaisuus ei ole yhtään levoton, päinvastoin, kodissa vallitsee käsittämätön rauha. On helppo unohtua katselemaan mielenkiintoisia asetelmia ja esineitä, ikkunan näkymiä en ole ehkä vielä koskaan muistanut katsella :D
Empä osaisi kuvitella siskolleni muunlaista kotia, kuin tämmöisen runsaan, mielenkiintoisen ja hieman mystisen. Näiden kuvien myötä on varmasti helppo ajatella, että siskoni on ammatiltaan tatuointitaiteilija tai muu vastaava ja saatattekin yllättyä kun kerron, että hän opiskelee sosionomiksi. Koulun ohella hän työskentelee henkilökohtaisena avustajana ja on hyvin suosittu työssään, työtarjouksia tulee enemmän kuin opiskelija ehtii edes tehdä.

Kuvia tuli taas napsittua reilusti yli 50 ja olikin vaikea karsia parhaat kuvat blogiin. Tähän loppuun säästin vielä kaksi lempikuvaani. Ihana kirjahylly, jotenkin ihan liian sisustuslehtimäinen, mutta ei kuitenkaan yhtään, kun sen ympärillä on kaikenlaista ei niin perinteistä. Myös lukuisat oksat ovat minusta kiinnostavia, varsinkin tämä koruja kannatteleva.2 kommenttia:

  1. Onpa magee! Kyllä joillain vain on silmää ja luovuutta sisustukseen ja muuhun. :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.