keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Jos ei huvita?
Ei nimittäin yhtään huvita laittaa kotiin mitään värillisiä/keväisiä tekstiilejä. Tulppaaneille joo, niitä pitää ostaa joka viikko, mutta muuten koti on samassa tilassa kuin talvella. Ei meidän sisustuksessa ole mitään erityisen talvista, mutta ei todellakaan mitään keväistäkään. Pörröisen lämpöhuovan sentäs vein jo säilöön ja tulppaanit ovat majailleet keväisen värisessä Aalto-maljakossa. Vaatehuoneessa olisi raikkaampia tyynynpäällisiä, mutta jotenkin haluan, että kaikki pysyy samannäköisenä. Outoa minulle! Tykkään kynttilöistäkin niin paljon, että saavat varmasti olla läpi vuoden. Huomasin tuossa kuvaillessani, että en ole koskaan tämän kolmen vuoden aikana muistanut näyttää yhtä yksityiskohtaa olohuoneestamme, mutta sen kuvaamiseen tarvitsen enemmän päivänvaloa, viikonloppuna ehkäpä :)

4 kommenttia:

 1. Tääällä on sama juttu! Mutta tosiaan, ehkä vielä oudompaa juuri sinulle! :) Onkohan teidän koti laskeutunut niin sisustukselliseen balanssiin, ettei mitään tarvitsekaan muuttaa? Minä en suostu luopumaan tällä hetkellä edes talvisista lampaantaljoista! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipaan oikein jotain muutosta, mutta en ole saanut aikaiseksi järjestää mitään :O Minullakin on lasiterassilla vielä lampaantalja :)

   Poista
 2. Jos koti tuntuu hyvältä, niin sehän on loistotilanne<3

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.