torstai 5. toukokuuta 2016

Yrttivinkki

Olenkin kertonut, että olen kasvien kanssa aika poropeukalo. Viherkasvit kuolevat viimeistään vuoden sisällä, kun ovat meille muuttaneet. Nyt kuitenkin olen saanut "kasvatettua" erilaisia yrttejä jotka tuottavat kovasti satoa. Samoin kuin leipominen, tämäkin näyttää olevan tekniikkalaji! Mitä kalliimmat välineet, sen varmemmin onnistuu :)

Joulupukki toi minulle Sagaformin yrttiruukun ja siinä yrtit näyttävät viihtyvän loistavasti. Tuo sivulle rehottava minttu on asunut meillä jo monta kuukautta! Myös basilika on viihtynyt. On ihanaa saada salaatteihin ja ruokiin tuoreita yrttejä. Nyt kun olen innostunut yrtteilemään, täytyy hankkia toinen samanlainen ruukku, nimittäin olen valjastanut maljakoita samaan käyttöön väliaikaisesti. Vinkkinä, että tuore oregano toimii grillipossun marinadissa aivan täydellisesti!

2 kommenttia:

  1. Telepatiaa, minä postasin tänään huonoista kasvitaidoistani ja nyt vasta luin tämän postauksen! <3 :) minulla ei yrtit ole menestyneet ollenkaan, ihan heti nuupahtavat kun kotiin pääsevät. Mutta lohduttavaa tietää, että hyvä tekniikka voisi olla pelastus! :)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, pitäskö tuommonen hommata? Täällä kans yksi poropeukalo!

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.