tiistai 24. toukokuuta 2016

Puunsävyjä

Meille on hiipinyt puunsävyisiä yksityiskohtia pikkuhiljaa sisustusta pehmentämään. Uusin hankinta on ihana Normann Copenhagen Shorebird, joka lennähti ostoskärryyn piipahtaessani Vepsäläisellä. Vieläkään en pidä kokonaan puunvärisistä huonekaluista, mutta pikkuisina makupaloina puunsävyt ovat ihania! Vai mitä?
8 kommenttia:

 1. Mä yritän ihan tosissaan aina tykätä puunsävyistä ja ripottelen välillä sinne tänne tuollaisina pieninä yksityiskohtina, mutta ei ne kauaa saa olla. En vaan jotenkaan niin paljoa tykkää:) Ainoa, johon halusin tosi vaalean puun sävyn, joka ei punerra eikä taita keltaiseen, oli keittiön tasot. Siellä ne jotenkin toimii ja tuo keittiöön kivaa lämpöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut muutosta asti yksi puinen peili ja nyt se on saanut muutaman puisen yksityiskohdan seurakseen. Tykkään ehkä koko ajan vähän enemmän :)

   Poista
 2. Tsih, sama juttu. Pieninä määrinä puu menee. Taidan olla vähän sinua arempi, eli ihan "puutapuuta" en makustele, vaan vähän sellaista harmahtanutta/kulunutta mieluummin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole taas yhtään halunnut sisään värjättyä puuta vaan juuri tätä naturellia :)

   Poista
 3. Kauniita yksityiskohtia. Minä olen ihan hulluna puunsävyihin mutta niitä ei tietenkään saa olla liikaa :)

  Tuosta peikonlehti kuvasta tuli mieleen että mulla ei oo varmaan koskaan mikään kasvi elänyt yhtä kauan mitä oma peikonlehti. Koko ajan tulee uutta lehteä eikä tarvii muuta tehdä kuin kastella silloin tällöin. Ihanan helppo kasvatettava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei todellakaan liikaa. Meillä alkaa ehkä nyt olemaan maksimimäärä :)

   Olen ihan hämilläni itsekin, että olen saanut peikonlehden pysymään hengissä jo vuoden! Uskomaton suoritus minulta.

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.