tiistai 15. syyskuuta 2015

Täytekakku vinkki!

Pidän enemmin pyöreistä kakuista kuin neliskanttisista, mutta kakkupohjan halkaisu ei meinaa onnistua minulta mitenkään. Kerroksista tulee aina vinoja johonkin suuntaan. Ratkaisuna tähän olen alkanut tekemään kakkupohjat kolmeen samankokoiseen piirakkavuokaan! Ei tarvitse leikellä pohjia lainkaan, vaan ne ovat valmiiksi oikean kokoisia.

Kakkupohjan teen aina tällä reseptillä:
mukillinen kananmunia
mukillinen sokeria
mukillinen vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta jauhojen sekaan

Sokeri ja munat vatkataan vaahdoksi jonka sekaan jauhot sekoitetaan. Kiertoilmalla noin 20 minuuttia 200 asteessa, jokainen vuoka samaan aikaan uunissa. Muki tässä reseptissä on Ikean Pokal-lasi.

Täyskäri on minusta helpoin leivonnainen ja se maistuu juhlassa kuin juhlassa. Tätä persikka-kiivikakkua maisteltiin viikonloppuna, kun vietin kolmeykkösiä :)

1 kommentti:

  1. Kaunis. Olen käynyt jo monta kertaa ihailemassa :) Mukavia syyspäiviä sinulle, t. Ella

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.