perjantai 25. syyskuuta 2015

Keittiön valaisinpohdintaa

Meillä on keittiössä "siivousvalona" aikalailla silmälle epämiellyttävä neliskanttinen plafondi. Se ostettiin väliaikaiseksi silloin kun muutettiin ja vielä se siellä nököttää. Syykin on selvillä, en nimittäin keksi millään, mimmoisen valaisimen keittiöön haluaisin. Baaritiskin päällä oleva "kristallilamppu" on niin hallitseva, että sen kanssa ei tunnu sopivan mikään.


Niimpä tulin ajatelleeksi, että siirtäisin kristallilampun keittiön pöydän päälle ja baaritiskin päälle ostaisin myös uudet valaisimet. Olen jo kauan haaveillut siihen kahta Artekin A110 -valaisinta, ne sopisivat siihen upeasti! Mutta ei sekään vielä ratkaise keittiön kattovalaisimen kohtaloa. Kolmatta A110 en siihen ainakaan halua. Mutta olen varma, että A110-valaisimiin löytyy helpommin sopiva kolmas pyörä, kuin kristallisen kanssa. Ehkäpä joku erilainen Artek... Onko vinkkejä?

4 kommenttia:

 1. Olisko tämä liian outo? http://www.beautyoflife.fi/2015/08/uusi-ja-erilainen-valaisin.html

  Mä olen tykännyt tosi paljon! Ajattoman kaunis, mutta hieman erilainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei suinkaan, valaisin on ihana! Mutta en saa keksityksi mikä olisi sille sopiva pari saarekkeen päällä. Toisaalta tuo ehkä menisi aika kivasti nykyisen kristallivalaisimen kanssa..

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.