torstai 3. syyskuuta 2015

Paljuttaa!

Arvatkaapas mitä, meille on tulossa kylpytynnyri! Vaikka meillä on kylpyhuoneessa poreamme, niin varsinkin mieheni on haaveillut ulkoammeesta jo pitkään ja viimein se on meille saapumassa. Minua hirvittää ajatus siitä, että keskellä pihaa jököttää puinen palju, joten olenkin kovasti pähkäillyt kuinka se upotetaan terassiin ja pihaan sopimaan. Keräilin tällaisia inspiraatiokuvia Pinterestistä:


Lisää inspiraatiokuvia Pinterestissä ››

Kylpytynnyri tulee sijoittumaan alapihalle, kivimuurin viereen siten, että yläterassilta pääsee suoraan kylpemään. Kylpytynnyrin yläreuna tulee hieman terassin pinnan alapuolelle.


Jonkunlainen terassi ja upotus täytyy siis alapihalle rakentaa. Käykääpäs kurkistamassa kuinka upea uima-allas löytyy Koti Aurorassa -blogista! Jotain tuommoista rima-aitaa meillekin. Jos sinulla on antaa vinkkejä ja linkkejä, niin kiitollisena otan vastaan ideoita hienoista toteutuksista :)

7 kommenttia:

 1. Wautsi wau! Siitä tulee varmasti upea :))

  VastaaPoista
 2. Minäkin haaveilen paljusta......mutta vielä emmin,niin monella tuntuu alkuhuuman jälkeen jäävän käyttämättömäksi.Liekö sitten vaivalloinen.-nana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin tuleva palju on jäänyt käyttämättömäksi edellisessä kodissaan ja muuttaa siksi meille :)

   Poista
 3. Tuo teidän paljulle suunnittelema paikka kuulostaa täydelliseltä, juuri tuohonhan se teillä kuuluukin laittaa! :D Me ollaan venkslattu paljun hankintaa nyt vuosi. Taidan toppuutella miestä vielä siihen asti, että asutaan seuraavassa talossa... x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan paljun ottaa myös mukaan seuraavaan kotiin jos se on ainoa este paljun hankkimiselle :)

   Poista
 4. Onnea tulevasta paljusta, onhan sielä ihana lillua :) ja kiitos kehuista <3

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.