perjantai 11. syyskuuta 2015

Hangon reissu

Olen ihan unohtanut näyttää teille, kuinka ihanaa oli Hangossa! Olimme elokuun viimeisen viikonlopun kaveriporukalla siellä ja kaupunki teki minuun todellakin vaikutuksen. Täytyy ehdottomasti päästä sinne uudelleen. Kilometreittäin ihanaa hiekkarantaa, merta silmän kantamattomiin, rantaravintoloita, pikku putiikkeja, puistoa ja metsää.

Olimme vuokranneet keskustan tuntumasta vanhan townhousen, jossa oli ihanaa kiviseinää yhtäällä ja tunnelmallista hirsiseinää toisaalla. Pihapiiri oli viihtyisä terasseineen ja pihasaunoineen. Kaveriporukalla on ihana lomailla! Kun ei ole kiire minnekään ja voidaan vaan juoruilla pitkästä aikaa.
Täällä on synttäritohinat täydessä käynnissä ja koko viikonlopun on tiedossa vieraita. Mukavaa viikonloppua ruudun sillekin puolelle!

3 kommenttia:

 1. Hei, ihana paikka. Kiinnostaisi kovasti vuokrata loma-asunto Hangosta - minkä niminen tuo paikka on?-Myy-

  VastaaPoista
 2. Meidän mökkimme oli tämä: http://karlbo.fi/hanko/location/
  Vaikka mökistä sanotaan, että nukkumapaikkoja on hyvin kuudelle aikuiselle, niin todellisuudessa sielä on kahdelle aikuiselle ja muutamalle lapselle. Muuten oli tosi ihana :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tiedoista!. Lemmikeistä ei ollut sivuilla mainintaa, mutta täytyypä laittaa kyselyä...Vaikuttaisi juuri sopivalta.-Myy-

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.