torstai 13. marraskuuta 2014

Talviset printit

Koska täällä ei ole tietoakaan talvesta, niin päätin laittaa talvea olohuoneen kehyksiin. Joulusomistuksia ja valoja olen jo laittanut vähän sinne sun tänne, mutta en ole vielä kehdannut laittaa kuvia tänne blogiin. Kaksi viikkoa sitten jo taisin aloittaa jouluvouhotuksen! Raskasta joulua -levyjen biisejäkin olen jo kuunnellut. Ei varmasti tarvitse erikseen mainita että r.a.k.a.s.t.a.n joulua!Kuvat kehyksiin on otettu kuvapankista ja käsittelin niiden värit mätsäämään toistensa kanssa. Halpaa ja helppoa uudistusta olohuoneeseen.


Huomenna on ensimmäiset pikkujoulutkin jo! Vietämme niitä ydinporukallamme ja tiedossa on hyvää ruokaa ja juomaa sekä jouluaiheinen elokuva. Suklaan syömistäkin pitää jo harjoitella oikein kovasti, että selviää sitten joulun suklaaähkystä :)

8 kommenttia:

 1. Kaunis kuvasarja! Ja lääääh, tuo sarvipää on ihana! <3 Pikkutähti komppaa kokonaisuutta kauniisti. Minä laitoin toissapäivänä ekat jouluvalot etupihan tuijiin. Kaivoin jopa vesisadekelissä maahan uoman jatkoroikkaa varten. :D Olen vähän kriisissä joulukoristeiden kanssa, kun jotenkin päässä on nyt värien ja materiaalien suhteen eri linja suhteessa siihen, mitä tavaroita kaapeista ja varastoista löytyy. Apua, täytyy varmaan ruveta väkertämään itse jotain mieleistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Aika reipas kyllä olet, minä olisin saattanut oikoa jatkoroikan kavamisessa! Onneksi kausikoristeet eivät ole hirmuisen kalliita ja tosiaan niitä voi tehdä itsekin :) Mitähän väriä sulla on mielessä tälle joululle?

   Poista
  2. Minun tämänpäivainen postaus taisi antaa tähän jo vastauksen, mutta jotain vähän tummempaa, karvaista ja luonnollista on ajatuksissa. :) Ihana sinä, kuin muistutit ettei kausikoristeet kovin kalliita ole; se on kyllä totta, voisihan tuota jotain tälle vuodelle mieleistä kaupasta hankkiakin. Jotenkin on vaan iskenyt päälle sellainen ostoskielteisyys - tiedäthän - ettei halua ostella mitään "turhaa". :D Mutta milloinkas joulujutut muka turhia on, hyi minua! :)

   Poista
 2. Kauniit printit ja mäkin huokailen tuota sarvipäätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarvipää on minustakin tosi kiva! Vesiväri-look puree minuun tällä hetkellä kovasti.

   Poista
 3. Oi, tosi kivat printit! :) Hauskoja pikkujouluja!

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit! Joulunodotus on kyllä parasta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joulunodotus on ihanaa, koska sillä tavalla joulu tuntuu kestävän kauemmin :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.