lauantai 29. marraskuuta 2014

Piirretyt koristehiutaleet

Olen maailman huonoin askartelija, mutta innokas aina yrittämään kaikenlaista. Paperisia lumihiutaleita harjoittelin viimevuonna onnistuneesti tekemään, mutta en ikinä keksinyt kuinka ne tulisi kiinnittää ikkunaan. Granitissa käydessäni bongasin valkotussin ja sillähän se hiutaleasiakin ratkesi!

Valkotussilla voi piirtää kiiltäviin pintoihin ja jälki lähtee helposti pois pyyhkimällä. Piirustelimme pikkusiskoni kanssa terassin oveen hiutaleita ja ne näyttävät tosi kivoille. Kuvat eivät ehkä ihan annan oikeutta, mutta livenä hiutaleet ovat kauniin herkkiä. Ja tussin jälki on valkoinen, toisin kuin kuvissa se näyttää aika tummalle.


Tänään aamulla kun heräsin, niin maa oli taas hennosti valkoinen! Kuinka kaunista lumi onkaan ja yksittäinen lumihiutale on todella kaunis luonnon muotoilema muoto. On tainnut käydä selväksi, että blogia kirjoittaa todellinen talvi ja lumifani! Voisinkin paljastaa, että seuraava tatuointini, jonka otan ensi vuonna, saattaapi olla lumihiutale <3

8 kommenttia:

 1. Vitsi mikä idea. Meiltä löytyy tuo tussi kans, taidan viedä mukanani töihin ja piirrellä eskarin ikkunat täyteen hiutaleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsetkin varmaan tykkäävät piirtää tähtiä ja muita helppoja :)

   Poista
 2. Mä kanssa olen tehnyt tällä tussilla vaikka mitä koristeluita -mahtava keksintö.
  Kauniita lumihiutaleita piirsit -toivottavasti saataisiin pian pysyvä lumi maahan <3
  Halauksia Syhi.

  VastaaPoista
 3. Hmmm... täytyisköhän turvautua tuohon, kun täällä etelässä ehtaa lunta ei näy, ei kuulu...
  Tosi kivoja ja kauniita hiutaleita olet piirtänyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tussilla saa ainakin lumihiutaleita jos niitä ei taivaalta ala kuulua :)

   Poista
 4. Suloisia ovat nämä. <3 Meillä on ihan sula maa, plääh. :/ Ja työkaveri infosi tarkkailleensa uutisista, että seuraavaan kahteen viikkoon ei olisi hiutalettakaan lunta tiedossa, byhyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meillä on nipin napin valkoinen maa, mutta ei vielä ihan lumiukkoa pääse pyörittelemään.

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.