keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Paras sisustuselementti

...on ehdottomasti aurinko! Lauantaina paistoi oikein superkauniisti meidän olohuoneeseen joten kamera sai heti töitä. Kuvia tuli näpsittyä melkein sata, mutta en taida koko saalista tänne laittaa ;)


Vaikka pidän pimeistä illoista ja kynttilän valosta, niin auringolla on kuitenkin kumma voima ja energia. En malttanut paikoillani pysyä, vaan heti kuvailun jälkeen säntäsin pihalle haravoimaan, sen jälkeen vähän siivoilin ja sitten vielä leivoin muffinseja. Tämmöisiä päiviä lisää! Tosin lumi olisi enemmän kuin tervetullut. Mikä olisikaan sen kauniimpaa kuin luminen maisema, matalalta paistava aurinko ja hiljalleen leijailevat hiutaleet.


Olen onnellinen siitä, että päätimme laittaa kotiimme reilusti isoja ikkunoita. Olohuoneen pitkä seinä on kokonaan ikkunaa ja ruokapöydänseinälläkin on kaksi ikkunaa ja lasilla varustettu ovi. Keittiössä ei ole kuin yksi korkea ja kapea ikkuna, mutta hyvin sieltäkin riittää valoa.

Hauska efekti tuli kuviin, riippuen siitä mistä suunnasta kuvat on napattu. Osa kuvista on paljon keltaisempia ja olohuoneen kuvat taas "normaalin" värisiä. Vanhempi kisukin nautti auringosta ja parkkeerasi itsensä aurinkoiseen maton kulmaan.

Eilen laittelin jo jouluvaloja, tuli ihan eri fiilis koko kotiin <3

6 kommenttia:

 1. Viime lauantai oli tosi kaunis päivä ja ihan samaa tein minäkin - räpsin kuvia "varastoon". Heti tuli paljon pirteämpi ja energisempi olo, kun aurinko vähän paistoi. Minäkin kaipaan kyllä jo lunta. Parhaimpia talvihetkiä on helmikuiset aurinkoiset päivät, jolloin pakkanen puraisee poskista ja kenkien alla natisee lumi. Ah! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En millään malttaisi odottaa lunta! Säätiedotus lupailee ensi yöksi lumisadetta Kymenlaaksoon. Kumpa se toteutuisi :)

   Poista
 2. Olen kanssasi täysin samaa mieltä! Aurinko - se saisi minun puolestani paistaa vaikka joka päivä : ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saisi tosiaan! Aurinkoinen talvipäivä on ehkä kauneinta mitä tiedän :)

   Poista
 3. Voi, miten valoisalta näyttää! <3 Aurinkoa kaivataan tännekin, ihan tyhmää että on jo hämärää töistä kotiin saapuessa. :/ Mukavaa viikonloppua teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Onkohan teillä lunta siellä? :) Meillä ei hiukkastakaan :(

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.