sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Lehtikuusen oksat maljakossa

Olen välttynyt risuista sisällä, kunnes pari viikkoa sitten ID-juhlien jälkeen Deko133-blogin Kristiinan kanssa kävelimme hotellilta Granitiin ja ohitimme lehtikuusen... Oikaisimme puiston läpi jossa kasvoi näitä ihania uusia tuttavuuksia. Yhdestä suuresta lehtikuusesta oli tippunut oksa maahan ja Granitista tullessamme tämä oksa päätyi paloiksi meidän molempien pakseihin!


Kauniin talvinen ja monenlaisiin asetelmiin sopiva. Minusta herkät lasiset kynttilänjalat ja oksat ovat todella kaunis yhdistelmä. Mikä parasta, kisulit eivät ole osoittaneet juurikaan kiinnostusta oksiin joten ovat vieläkin tallella.

Ajattelin lähteä metsästämään jostakin lisää näitä. Haaveessa olisi löytää pitkä ja vahva oksa, jonka saisin roikkumaan ja johon voisin ripustella joulusomisteita. Meidän kotikulmilla en ole koskaan näitä nähnyt, mutta luulen lehtikuusia jostain Helsingin ulkopuoleltakin löytyvän. Vai eikö kehäkolmosen ulkopuolella ole elämää eikä lehtikuusia :)


Näiden miehekkäiden kukkien myötä oikein ihanaa isänpäivää!

5 kommenttia:

 1. Ihania! Meidän pihalla kasvaa lehtikuusia, mutta taitaa olla niin nuoria, että ei ole vielä käpyjä, en ainakaan löytänyt kun kävin katsomassa kun idean Kristiinan blogista bongasin. Täytyy jatkaa etsimistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä ensi vuonna jo saat omasta pihasta :) En ole vielä löytänyt Kymenlaaksosta näitä lisää joten etsintä jatkuu täälläkin.

   Poista
 2. Näyttää tosi kivalta, niin kuin luonnontuotteet monesti vain ovat. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Läähpuuh, nämä on niiiiiin ihania! <3 Onneksi ovat saaneet olla kisuilta rauhassa! Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.