sunnuntai 3. elokuuta 2014

Roikkuva peili

Jo melkein kyllästymiseen asti joka paikassa näkynyt peili on muuttanut nyt myös Syhinään. Olen kaivannut saunan pukuhuoneeseen peiliä ja kun näin ensimmäisen kerran tällaisen rennosti seinällä roikkuvan yksilön, niin tiesin että se on siinä. Peili saapui samassa paketissa maton kanssa ja tykästyin siihen livenä vielä entisestään.

Peili on suurempi, kuin mitä osasin ajatella ja se on tässä tapauksessa hyvä asia. Meillä on ikuinen ongelma pienten peilien kanssa, koska minä olen lyhyt (puolitoista metrinen) ja mieheni on tavallisen mittainen. Jos peilin laittaa miehen korkeudelle en näe siitä edes varvistamalla. Kun peili on reilun kokoinen, näemme siitä molemmat hyvin.


Peili on halkaisijaltaan noin 40 cm ja ripustushihna jäljittelee nahkavyötä. Pukuhuoneen seinillä ei ole ollut tähän asti mitään, mutta peilin ansiosta sinnekin saatiin katseenvangitsija. Kiitos tuestanne viime postauksen maton väri -asiaan, matto lähti vaihtoon ja nyt odotellaan mustaa tilalle. Toivottavasti se saapuisi alkavalla viikolla. Musta matto toimii peilinkin kanssa paremmin.


Iloista alkavaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Tosi ihana peili! Ja ihan superkiva juttu, että on suht' iso, jotta molemmat pystytte siitä katselemaan (ja onhan isompi aina näyttävämpikin sisustuselementtinä) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pyöreä peili voi helposti olla hieman anteeksipyytelevä, mutta tämä yksilö on oikein näyttävä. Kehys ja hihnakin ovat vahvat ja komeat :)

   Poista
 2. Ihana peili, ölen itsekin tuollaisesta haaveillut. Saako kysyä mistä löysit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin peilin Ellokselta, mutta nyt niitä ei näyttänyt siellä enää olevan, mutta Jotexilla on vielä :)

   Poista
 3. Hieno peili ja sopii oikein hyvin pukuhuoneeseen!

  VastaaPoista
 4. Samanlaista peiliä oon miettinyt mökin saunan pukuhuoneeseen. Näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ensin Anttilan vastaavaa, mutta tykästyin enemmän tähän Elloksen peiliin. Hinnat olivat aika samat molemmilla :)

   Poista
 5. Samanlaista peiliä olen ihaillut, kodin1:ssä oli myös ihania. Tuo sinun on tosi nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailin Anttilan/Kodin1:n peiliäkin, mutta päädyin lopulta tähän Elloksen omaan hihnan takia.

   Poista
 6. Sopii teille oikein hyvin! Tuo alapuolen solki kiinnitti heti huomion, kaunis! <3 Ja hei, väistämättäkin tuli ajatuksiin mielikuva sinusta varvistamassa - onneksi sitä ei tämän peilin kohdalla tarvitse ilmeisesti tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Solkia on kolme, joka sivulla yksi. Hih, liian pieni peili olisi antanut minulle hyvän syyn kulkea kotonakin korkkareissa :D

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.