perjantai 1. elokuuta 2014

Muovimatto tuli taloon

Elloksen paketti saapui tänään ja voi mitä kaikkea kivaa sieltä paljastui! Harmikseni pöytä matkustaa saman tien takaisin, mutta matto pääsi lattialle testiin ja totutteluun.

Maton tuntuma on aivan eri kuin mitä olin kuvitellut. Se on jalan alla pehmoinen ja lämmin! Oikein kivalle tuntui sipsutella siinä paljain jaloin.

Kuviokaan ei ole niin levoton kuin mitä aluksi pelkäsin. Ainoa asia joka epäilyttää on väri. Harmaan sävy on sinänsä oikein kaunis, mutta kaikki muu kotimme harmaa taittuu punaiseen kun matto taas selkeästi siniseen. Takaseinän laminaatti on oikeasti harmaa, mutta maton seurassa se alkoi näyttämään ruskealle. Pitäisikö vaihtaa matto mustaksi?

Matto on muuten käännettävissä ympäri ja toinen puoli on vaaleampi. Tykkään enemmän tummasta puolesta, mutta vaihteluna voisi mattoa kääntää. Mustan maton toinen puoli olisi myös enemmän vaalea toiselta puolelta.
Matto on huoneeseen juuri sopivan kokoinen ja tuo tilaan viimeistellymmän ilmeen. Olemme olleet ilman mattoa todella pitkään joten tämä oli kaivattu loppusilaus. Mutta tuo väri?

Posti toi samassa paketissa kaikkea muutakin kivaa, mutta kerron niistä seuraavassa postauksessa kun tähän tuli matosta jo niin paljon kuvia ja asiaa.

6 kommenttia:

 1. Matossa on kiva kuviointi, mutta ehkä musta toimisi kuitenkin sävyltään paremmin... Tämä on vain minun mielipiteeni : ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaan kallistuin itsekin, tässä kun sitä muutaman tovin katselin. Toivotaan, että musta saapuu ensi viikon aikana :)

   Poista
 2. Samaa mieltä, värisävy ei ainakaan kuvien perusteella toimi tilassa, joten itse vaihtaisin mustaan. Muuten näyttää oikein kivalle. Tulee mieleen sinitarra, kun muut sävyt ovat murretumpia eivätkä tosiaan taita siniseen. Kaunis tila muuten ja niin kutsuva tuo tuoli tyynyineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, kuinka sävyt muuttuvat ympäristön mukaan. Maton harmaa on tosi kaunis, mutta ei tuossa huoneessa. Sinitarra on oikein osuva määritelmä :D

   Poista
 3. Kaunis matto, mutta samaa mieltä olen aikaisempien kanssa, sävy näyttää kovin siniseltä, ainakin kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään lähetin maton takaisin ja tilasin mustan tilalle :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.