keskiviikko 20. elokuuta 2014

Koko viime viikkoni illat olen pakertanut työpaikan remonttia työpäivien päätteeksi. Viisi iltaa siinä meni, mutta lopputulos on ihana! Tällä viikolla olemme töissä käyneet läpi tavaraa, karsineet ja pakanneet. Kamala urakka mokoman toimiston muuttaminen. Huomenna on h-hetki kun tavarat siirtyvät uuteen osoitteeseen joten tämä päivä rehkittiin oikein kunnolla. Aamun tein kiireessä vielä viime hetken hommia ja sitten pikana pakkaamaan. Välillä kävin uudella toimistolla siirtelemässä uusia kalusteita. Puhelinkin soi vähän väliä ja asiakkailla oli mitä ihmeellisimpiä murheita juuri tänään. Neljään mennessä piti pöydät ja säilytyskalusteet olla tyhjennettynä, kun muuttomiehet saapuivat. Stressikerroin oli melkoisen korkealla.

Kesken sählingin ulko-ovelta kuului iloinen moi ja ihana asiakas piipahti kylään. Kukkakimpun kera <3 Voi kuinka oikeaan aikaan hän onnistuikaan ilostuttamaan! Stressi hälveni kun hetken siinä jutustelimme niitä näitä. Ihailen ihmisiä, jotka osaavat vilpittömän välittämisen taidon. Pieni kaunis kukkakimppu kesken muuttohässäkän, kuinka pienestä kaikki onkaan kiinni. Iloisella mielellä pakkailin tavarat loppuun ja ihan ajallaan. Kukkakimppu kourassa hyppäsin autoon ja hölmö hymy naamalla suuntasin kotiin. Vaikka kroppaa väsyttää niin mieli on pirteä.

Samanlaisen tunteen saatte aikaan te, ihanat lukijat! Kiitos joka ikisestä kommetista, luen ne kaikki ja pyrin vastaamaan niihin vuorokauden kuluessa. Jokainen kommentti saa edelleen aikaan läikähdyksen rinnassa. Kiitos juuri sinulle, että olet siinä!

4 kommenttia:

 1. Nämä on niitä arjen parhaita yllätyksiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan ovat <3 Aina kun näen kimpun, niin muistan tämän ihanan asiakkaan!

   Poista
 2. <3
  Olipa ihana yllätys, kimppu on kaunis! Oon jo pitkään haaveillut että hakisin kotiin jotain valkoisia kukkia, ehkä huomenna lopulta pistän ajatuksen toteutukseen tämän inspiroimana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa aina olla joku valkoinen kimppu olohuoneen pöydällä :) Tulppaanit ovat kaikista ihanampia, mutta nyt kun niiitä ei saa niin ruusut ovat kakkos-ihania <3

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.