maanantai 11. elokuuta 2014

Kiirettä pitelee

Tulin huikkaamaan pikamoikat tänne blogiin. Minua pitää kiireisenä työpaikan remppa, joka vie ainakin tämän viikon illat. Blogissa on siis hieman hiljaisempaa, mutta Instagramiin koitan jonkun kuvan saada näpättyä.

Minulla odottaa kotona paljon kivoja juttuja, joista postailen teille kunhan ehdin tarttua kameraan. Keittiön verhotkin ovat tässä tiimellyksessä löytyneet! Toivon mukaan saan myös upouudesta toimistosta napsia tänne kuvia, siitä tulee nimittäin todella i-h-a-n-a!

Nämä kukkakuvat eivät liity mitenkään mihinkään, tykkään vain napsia pihalla kuvia, vaikka en niitä usein täällä Syhinässä käytäkään. Kukkien kanssa on hyvä harjoitella kameran käyttöä.

Nyt unille ja aamulla taas kohti uusia seikkailuja!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! On ollut aika hulabaloota, mutta onneksi viikonloppu on jo lähellä :)

   Poista
 2. Toimistosta tulee varmasti viihtyisä, laitathan sitten kuvia :)

  Ihana tuo teidän lasitettu terassi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee ihan mieletön! Instan puolella jo vilautinkin ihanaa tapettia, jota minun työhuoneeseeni tulee :)

   Poista
 3. Minä odotan mielenkiinnolla kuvia teidän valmiiksi stailatusta lasiterdestä - puitteet on upeat! Ja mahtavaa se, että ehditte nauttimaan siitä vielä olan takaa ennen talvikylmiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellekeleillä terassi on kuumempi kuin sauna, mutta näillä parinkymmenen asteen keleillä siellä on mukava olla. Muutama kaluste vielä uupuu, mutta on se jo aika kivan näköinen :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.