torstai 31. heinäkuuta 2014

Indiedays kutsuu

Syhinä sai kutsun Indiedaysin jäseneksi, johon myönnyin mielelläni. Blogin osoite tai mikään muukaan ei tule muuttumaan, kirjoitan edelleen kaikesta maan ja taivaan välillä, kuten tähänkin asti. Blogin pääpaino on edelleen sisustamisessa ja pihan laittamisessa.



Suurin teille näkyvä muutos on Indiedays-banneri sekä mainokset, joita Indiedays saa sijoittaa Syhinään. Monet seuraamani blogit sisältävät mainoksia ja minua ne eivät haittaa, toivottavasti ei sinuakaan.



Indiedays on blogiportaali, jonka kautta on helppo seurata suosikkiblogeja ja tallentaa niitä suosikkilistaan. Indiedaysissa on yli 500 blogia viidessä kategoriassa, muoti, kauneus, lifestyle, sisustus ja ruoka. Tutustu tarkemmin: www.indiedays.com



Indiedays tuo varmasti lisää lukijoita ja verkostoitumismahdollisuuden muiden bloggaajien kanssa. Odotan innolla, miten portaalissa bloggaaminen vaikuttaa minuun ja blogiin vai vaikuttaako mitenkään.



Syhinää voi seurata Indiedaysin lisäksi myös näistä:
Bloglovin ›
Facebook ›
Instagram ›
Pinterest ›
Styleroom ›
Indiedays ›

15 kommenttia:

  1. Jeeeee, hienoa, että Syhinäkin löytyy Indiedaysista:)! Mukavaa♥♥♥

    VastaaPoista
  2. Jeij, hienoa Syhi! Onnea ja tervetuloa! <3

    VastaaPoista
  3. Hieno homma! Onnea ja tervetuloa mukaan! <3

    VastaaPoista
  4. Onnea kovasti!!! Sun sisustustyyli on eniten lähellä omaa silmääni, ja meiltä löytyykin paljon samoja juttuja kotoa. :)

    VastaaPoista
  5. Mitä, mitä! Tämä oli mennyt minulta ihan ohi. Mahtava juttu <3

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.