perjantai 4. heinäkuuta 2014

Uusi penkki eteiseen

En ole ollut kovin tyytyväinen eteisen kenkäsäilytykseen ja tilasin kenkätelineen päälle penkin. Penkki siistii eteisen ilmettä ja tuo sinne myös istumatilaa. Talvella on mukavampi vetää saapikkaita jalkaan, kun voi istahtaa penkille.


Penkki on sen verran korkea, että sen alle mahtuu hyvin kenkiä kahteen tasoon. Korkeus on noin 60 cm, leveys 40 cm ja pituus 60 cm. Hieman mietin, onko penkki liian iso, mutta liian pienellä ei tee mitään ja ehkä käytännöllisyys on eteisessä tärkeintä.
Eteinen näytti ennen tältä:


Eteisen hyllyltä voi muuten bongata yhden New Yorkin tuliaisen, ihanan kartonkisen kaupunkisilhuetin. Minusta se on kaunis mustaa seinää vasten.


Tätä penkkiä olen suunnitellut jo muutosta asti ja nyt viimein saimme sen hankittua. Parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan. Jos oikein innostun, niin penkin sisään voisi tehdä Elfa- tai Sovella-järjestelmällä seinään kiinnitettävät täysleveät hyllyt. Toisaalta tuollainen erillinen kenkäteline on helppo siirtää imuroinnin ajaksi pois tieltä.

Kohta lähden ajelemaan Helsinkiin viettämään viimeistä kesälomaviikonloppua ystävieni kanssa. Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Kyllä se vaan penkki eteisessä on aika must. :) Itse en osaa vetää vähänkään vaativampia kenkiä jalkaan seisaaltaan. Jos ei ole penkkiä, niin sitten kökötän tyylikkäästi lattialla. Mistä tilasit penkin? Tyylikäs! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jää täällä lattialla äheltäminen historiaan :) Tilasin penkin tutulta puusepältä. Ei olisi ollut itsekään vaikea tehdä, mutta en viitsinyt nähdä vaivaa.

   Poista
 2. Penkki sopii loistavasti ja antaa viimeistellyn ilmeen tyylikkääseen eteiseenne. Upea tosiaan tuo siluetti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pienellä saa koko tilaan uutta ilmettä. Jälkeenpäin ajateltuna kenkäteline oli aika karu tervetuloatoivotus heti sisäänkäynnissä :D Tuon siluetin voisin liimata hieman ylemmäskin niin näkysi paremmin, se on kyllä superihana <3

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.