keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Crème Brûlée ja puutalo, kiitos

Olen rakastunut!Kävimme tänään pikaisella iltapäiväreissulla Porvoossa, päätarkoituksena oli hakea tuleville festareille liput Tiketistä. Samalla reissulla kävelimme jokirannassa ja ihastelimme Porvoota, poikkesimme kaupoissa ja aivan ihanassa Sinne bistrossa.Sinne oli sisustettu oikein kauniisti, rakastuin varsinkin betonikattoon. Bistro oli täynnä kauniita yksityiskohtia ja sen yhteydessä oli pieni putiikki. Sijainti oli ihastuttavasti jokirannalla ja terassilta saattoi ihailla huviveneitä. Sisustustakin ihanampaa oli kuitenkin ruoka, voi juku ja pätkä, NAM!Sinne pääsi helposti omalle top5-listalleni.

Vessassa oli vanerinen takaseinä jossa oli reikänä tekstiä, naisilla oli drinkkiresepti ja miesten vessassa leipäresepti. Vanerin ja tekstin yhdistelmää oli käytetty muuallakin sisustuksessa oikein onnistuneesti.
Jos minun pitäisi muuttaa pois kotikaupungistani niin muuttaisin Porvooseen, jokirannan uusiin taloihin ihana pikkupuisto etupihana <3

www.bistrosinne.fi

2 kommenttia:

  1. Kaunista! <3 Minulla on ollut haaveena, että pääsisi käymään kesäisessä Porvoossa. Katsotaan, ehtisikö vielä tänä kesänä. :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.