torstai 24. huhtikuuta 2014

Uusi tuoli?

Työkaverini haluaa luopua Christophe Pilletin suunnittelemasta Meridiana-tuolista ja kysäisi olisinko kiinnostunut ostamaan sen edullisesti. Meridiana oli minulle jokseenkin uusi tuttavuus, olen nähnyt tuolin, mutta en ollut koskaan ajatellut sen ostamista (melkein 400 € ovh:n takia). Nyt kuitenkin katselin tuolin kuvia ja aika ihanahan se on.


Olen haaveillut uudesta tuolista tietokonepöydän eteen, mutta asia on aina väistynyt ajankohtaisempien asioiden tieltä. Nyt kuitenkin tämä Meridiana kävi kummittelemaan mielessäni. Se olisi melkoisen paljon kevyemmän näköinen nykyiseen mustaan verrattuna.

Mitä mieltä ollaan ruudun sillä puolella, olisiko tuoli meille sopiva?

4 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis tuoli ja jotenkin ihan teidän kodin näköinen♥ Jos et siitä itseäsi kipeäksi joudu maksamaan, niin osta ihmeessä:)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein työkaverille hintatarjouksen, katsotaan mitä sanoo :)

   Poista
 2. Hei tämä kyllä oikeesti voisi sopia teidän tietsikkapöydän kaveriksi! Pystyn sen jo kuvitelmissani mallailemaan tuohon pöydän eteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina haaveillut valkoisesta tuolista, esim About a Chair. Tässä Meridianassa on vähän samaa muotokieltä, niin ehkä siksi se alkoi viehättämään.

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.