tiistai 8. huhtikuuta 2014

Urhea pikkukissa

Viime perjantaina kirjoittelin kurjasta viikosta, jonka yksi aiheuttaja oli kissojen verinen tappelu. Instagramiin laitoin kuvankin siitä inhottavasta näystä, jonka kohtasin töistä kotiin tullessa. Pienemmän kisun takajalan kynsi halkesi ytimeen asti ja vuosi kuin seula. Verenvuoto saatiin kuitenkin tyrehtymään eikä kisu ontunut tai varonut käpälää.

Viikonlopun aikana kisu kuitenkin nuoli tassua todella paljon ja sunnuntaina koko tassu oli turvonnut todella suureksi. Ei auttanut kuin heti maanantaina tilata eläinlääkäri. Sainkin ajan heti parin tunnin päähän. Kissan omistajat tietävät, miten mukavaa kissaa on autossa kuljettaa. Huuto alkaa heti ulko-ovesta astuttaessa ja jatkuu lääkärille asti, vaikka matka kestäisi sata vuotta. Kun lääkäri kaivoi äänensä käheäksi maukuneen kisun pois kuljetuskopasta, niin kissalle tapahtui jotain. Koko otus jäätyi ja antoi kiltisti lääkärin tutkia ja tehdä toimenpiteensä. Kisu sai kaksi piikkiä niskaan, eikä reagoinut niihinkään millään lailla. Äitin reipas poika <3


Lääkärin jälkeen kisussa oli virtaa kuin pienessä kylässä ja se kirmasi pitkin kotia kuin tuulispää. Kyllä näistä muruista joskus on kovasti huolta, mutta niin paljon enemmän ihania hetkiä joita en pois vaihtaisi. Onnea on omistaa kissa, tuplasti onnea on kaksi kissaa!


4 kommenttia:

  1. Voi että, kurjia juttuja tuollaiset haaverit:/ Mutta onneksi kisu tuli kuntoon ja ihanan reippaana oli lääkärissä♥ Suloinen!

    VastaaPoista
  2. Huihui, täällähän on ollut ikäviä yllätyksiä! Aiemmasta postauksesta voi hyvin saada kuvaa, miltä kotiintulo on tuntunut. :/ Onneksi kisut on sitkeitä sissejä! :) <3

    VastaaPoista
  3. Välillä on aika extremeä omistaa kissoja :D

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.