lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen kuvina

Minusta on ihanaa koristella kotia jouluna ja pääsiäisenä. Ylipäänsä juhlien tai pyhien kunniaksi. Arkikotimme on hyvin pelkistetty ja mustavalkoinen joten lyhytkestoiset koristelut tuovat kivan muutoksen kotiin. Lyhyen kestonsa vuoski en ehdi niihin kyllästyä, mutta niiden jälkeen arkikoti on taas oikein ihanan rauhallinen. Meillä pääsiäinen näyttää tältä:


Aurinkoista pyhien jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Olisin kysellyt noista ruokapöydän tuoleista, että onko ne hyvät? Itse olen miettinyt samoja meille, mutta kun on olemme lapsiperhe niin vähän arveluttaa, että miten hyvänä pysyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tuolit ovat ihan ok, mutta kissat tykkäävät terottaa niihin kynsiään ja sen vuoksi meillä on edessä tuolien vaihto :( Keinonahka on helppo pyyhkiä puhtaaksi, mutta paljasta ihoa vasten ei ehkä mukavin. Istuintuntuma on hyvä ja selkänojat jämäkät. Hinta-laatusuhteeltaan siis hyvä ostos varmasti.

   Poista
 2. Aivan ihania pääsiäiskuvia!! ♥ Ja en vaan voi lakata ihastelemasta tuota rairuoho ideaa, se on niin huikea!!! :) Ihanaa muutenkinihastella muiden pääsiäistä, kun meillä on räjähtänyt aivan erivärit :D Ehkä vielä huomenna kerkeän ihan vähän pääsiäistä laitella. Koska tää kyllä on niin ihana juhla ♥ Kivaa lauantaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sain tuliaisina vielä tumman liloja tulppaaneja, ne ovat ihanan näköiset keltaisten kanssa.

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.