keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pienempi wc

Meidän pienempi wc ei ole koskaan vielä päässyt blogiin oikein kunnolla. Mutta siis tällainen löytyy meidän kylpyosastolta, saunan vierestä. Tilaan mennään kylpyhuoneesta.
Laatat ovat samat kuin kylpyhuoneessa ja saunassa, halusin tiloista yhteneväiset. Lisäksi rakastan tuota tummanharmaata käärmekuvioista suurta seinälaattaa! Seinälaatat ova keraamiset ja koko on 60x30 cm, lattialaatta on kuivapuristettu 10x10 cm. Kaikki kalusteet ovat samaa sarjaa isomman wc:n kanssa hanaa ja peiliä lukuunottamatta. (Tuo valopeili on muuten ihan mahtava esim. kulmakarvojen nyppimiseen..) Kylpyosaston kaikki ovet ovat lasia, saunan ovi on savunharmaa läpinäkyvä ja kaksi muuta ovea maitolasia, joista ei näy läpi.

Vaikka meidän kodissa asuu vain kaksi ihmistä, niin silti kaksi wc:tä on ollut viisas ratkaisu. Ja tämän pienemmän sijoittaminen kylpytilojen yhteyteen on osoittautunut oikein järkeväksi. Parranajovälineet säilyvät oikein mukavasti laatikoissa ja suihkun kalusteissa jää tilat kokonaan shampoo- ym. purkkien käyttöön.

11 kommenttia:

 1. Ihanan selkeää! Meillä taitaa olla pesuhuoneessa samanlainen lasiovi. :)

  VastaaPoista
 2. Tuommoinen ovi on kyllä todella hyvä märkätiloihin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana ja tyylikäs vessa! Laatat on todella kauniit! Vessaremppakuume iskee jättimäisenä kun tällaisia kuvia katsoo:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voinko tunnustaa, että tumma laatta on miehen valitsema :) Hyvä maku sillä!

   Poista
 4. Kaunis tila:) Minkä kokoinen tuo wc on?

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.