lauantai 11. tammikuuta 2014

Olohuoneen uusi vuosi

Joulukoristukset ovat saaneet lähteä olohuoneesta ja tilalle on muuttanut uusia kalusteita. Kaipasin joulun hörsellyksen jälkeen yksinkertaista ja graafista ilmettä olkkariin. Olen myös totaalisen kyllästynyt kaikkiin kirkkaisiin väreihin, joka on ehkä huomattavissa seuraavasta kuvatulvasta.

Ikean sivupöytä sai häipyä ja tilalle muutti Hay Tray medium. Myös lehtien levähtänyt säilytyskori muutti kissujen lelujen säilyttimeksi ja tilalle tupsahti Artekin kanto lehtiteline. Ihan mustavalkoiseksi en olohuonetta muuttanut, pronssi sai jäädä. Ulkona nurmi vihertää eikä lumesta ole tietoakaan, ehkä sen takia kaipaan sisälle mahdollisimman talvisävyistä värimaailmaa. Myös työhuone on saanut kokea muutoksia ja siitä kuvia muutaman päivän sisällä.

Mukavaa viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää olohuoneessa, ja huomasin vasta nyt, että teidän olkkarista pääsee vielä johonkin huoneeseen, huippua :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olohuoneesta pääsee saunan pukuhuoneeseen (josta pääsee vielä työhuoneeseen ja kylpytiloihin). Pohjapiirroksesta näkee miten huoneet sijoittuvat: http://syhina.blogspot.fi/2013/06/pohjapiirros.html

   Poista
 2. Näyttää tosi hyvältä. Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 3. I like I like I like! Erityisesti tykkään noista kolmesta, uusista, kaksivärisistä kehystyksistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Taulut tekaisin yhtenä iltana, kun halusin jotain oikein yksinkertaista :)

   Poista
 4. Kaunis, tyylikäs ja rauhallinen värimaailma olkkarissa! Tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
 5. Heippa, blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.