torstai 2. tammikuuta 2014

Olohuoneen suunnittelua

Uuden vuoden kunniaksi tilasin eilen Finnish Design Shopista olohuoneeseen Hay Tray mediumin sivupöydäksi. Tällä hetkellä sivupöydän paikkaa pitää Ikean pieni Lack-pöytä, mutta se on ollut siinä vain väliaikaisesti. Mieheni asetti syksyllä minulle kiellon FDS:iin loppuvuodeksi ja eilenhän se loppuvuosi oli ohi :)

Sohvapöytänä on kesällä hankittu isompi Tray ja sen ja Lackin välinen väriero on minusta tarpeeksi hyvä syy vaihtaa sivupöydäksikin saman merkkinen. Pöydän lisäksi haluaisin tauluhyllylle yksinkertaisen printti-kollaasin. Maanantaina viimeistään rapsin joulukoristeet pois ja vaihdan hyllyllekin jotain pelkistetympää. Myös seinälokeron seuraksi on ollut tarkoitus hankkia toinen samanlainen, mutta ne ovat olleet aina loppu, nyt niitä taas olisi saatavilla. Haaveilin pöydän päälle myös jonkinlaisesta säilyttimestä, mihin voisi sujaiuttaa kaukosäätimet, en vain ole löytänyt oikeaa. Vahva vaihtoehto on Hayn Box Box vihkoruutuisena.

Joulun jälkeen on hirmuinen vimma uudistella kotia sieltä ja täältä, olohuoneesta aloitan nyt ja työhuone on sitten seuraava. Myös tuulikaappi on edelleen kesken, siihenkin on hyvät suunnitelmat jo. Ja pukeutumishuoneeseen haluan uuden maton. Ja ja ja..

Myös blogi on pienen muutoksen kourissa, säädin koko blogin leveyttä, jotta saan kuvat vähän suuremmiksi, mutta levennyksen seurauksena pitää tehdä leveämpi pääkuvakin. Tässä olisi oiva paikka uudistaa pääkuvan ilmettäkin.

Energistä loppuviikkoa!

5 kommenttia:

 1. Hih, saa nähdä milloin mulle tulee kielto. Mistä tuo seinälokerikko on?

  VastaaPoista
 2. Terveiset 'Kotikadulta'! Eksyin sattumalta sivuillesi ja ilokseni huomasin, että asutaan saman kadun varressa. Olen selannut blogiasi, hyvältä näyttää kuten kotisikin. Syksyllä piipahdin teidän eteisessä hakemassa digiboxin...
  Hyvää alkanutta vuotta!
  T. Marja valkoisesta talosta

  VastaaPoista
 3. Ompas kiva tavata virtuaalisestikin! Ihailen aina teidän kotia, tykkään kovin talonne ulkonäöstä ja ihanasta etupihasta :) Hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.