tiistai 17. joulukuuta 2013

Valkoinen joulukuusi

Tasan viikko enää jouluaattoon! Joulukuusi on ilahduttanut meillä jo viikonpäivät. Tänä vuonna kuusi on valkoinen muovikuusi, muina vuosina se on ollut aito. Kissojen vuoksi päädyimme muovikuuseen, jotta vältytään vesivahingoilta jos kuusi sattuu kaatumaan meidän poissa ollessamme. Valkoinen kuusi on mielestäni ihan super-ihana ja tuo lumisen tunnelman. Koska maa ei ole valkoinen niin on edes sitten kuusi.


Kuusen oksille valitsin sirot led-valot, aiempina vuosina meillä on ollut käytössä sähkökynttilät. Valojen lisäksi on isoja kiiltäviä hopeapalloja, pieniä punaisia palloja, karkkikeppejä, muutama kirkas timantti ja kaksi hopealintua. Latvaa koristaa hopeinen tähti.Mielestäni tämä kuusi sopii kotiimme ja tuo juuri sellaista joulun tunnelmaa kuin olin toivonutkin. Vain viikko jouluun ja kolme päivää lomaan <3


4 kommenttia:

 1. Kaunis on! Meilläkin on ledvalot kuusessa, sähkökynttilöitä en laittanut koska niissä on musta johto, ei oikein sovi valkoiseen kuuseen :)
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tällä viikolla painimme johtoväriasian kanssa myös radion kohdalla, ei valkoisessa radiossa voi olla musta johto :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuusi! Mukavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ihan kohta on, tule joulu, tule, tule, tule <3 Mukavaa joulun odotusta myös sinulle :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.