sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Tivoli Audio ja AND-kori

Täällä eräs malttamaton ilmoittaa, että kaikki joululahjat on jo avattu.. Kaikki ne paketit siis jotka olivat kotona varttumassa jouluaattoa. Olen todella malttamaton kaikessa, niin myös joulussa. Kaikki alkoi siitä, että halusin mieheni avaavan yhden ostamani paketin jo viikko sitten ja väsytystaktiikalla hän avasi paketin toissa päivänä ja silloin sain hyvän syyn avata kaikki minulle osoitetut paketit. Oli niin kiire, että en ehtinyt näpsäistä edes yhtä kuvaa niistä. :)

Olemme ostelleet "joululahjaksi" yhteispäätöksellä kaikkia kalliimpia juttuja ja asioita myös kotiin. Sen lisäksi molemmat hankimme toisillemme muutamia pienempiä paketteja. Näitä yhteispäätöksiä uuden kameran lisäksi ovat olleet uusi radio keittiöön ja sen seuraksi AND-kori latureiden säilyttämiseen.

Vanha keittiöradiomme oli iso ja musta, eikä se oikein näyttänyt kivalle keittiön tasolla. Latureita säilytimme yhdessä ylälaatikossa ja aamukiireessä monesti johdot jäivät pöydälle tai tursusivat ahtaasta laatikosta.

Tämä uusi parivaljakko on melkoisesti vanhaa kokoonpanoa sirompi.


Nyt laitan raskasta joulua -levyn raikaamaan ja alan tehdä joulusiivousta ja paketoimaan kummilasten lahjoja. Huomenna isosiskoni miehensä kanssa saapuu meille, aaton vietämme vanhempieni luona jonne koko sisaruskatras saapuu miehinensä ja joulupöytään meitä istahtaa 14 <3

Vielä tänään pitäisi kokeilla jouluaaton puurokattaus, leipoa pasteijoita, käydä miehen vanhemmilla ja viedä kummilasten paketit. Tykkään tälläisistä hässäkkä-päivistä!


8 kommenttia:

 1. Tivoli Audio on ihan paras. :) Mukavaa joulua!

  VastaaPoista
 2. Ylätyin miten hyvä ääni on noin pienessä mokomassa :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on maailman tyylikkäin radio! <3 Hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kaunis muotoilu ja hyvät värit. Hyvää joulua!

   Poista
 4. Kaunis yhdistelmä! Meilläkin voisi toimia tuo kori -sama ongelma laatikon kanssa :) Teille tuleekin paljon porukkaa! Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon koriin mahtuu juuri sopivasti laturit ja ulkonäön puolesta sopii kauniisti esillä pidettäväksi.

   Poista
 5. Luinpas hätäisesti, eihän teille tulekaan kuin isosiskosi miehen kanssa ja vanhemmillesi sitten tuo 14 henkeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isosisko asuu eri paikkakunnalla joten he yöpyvät meillä ja aattona sitten ollaan isolla porukalla vanhempiemme suuremmassa kodissa. Hyvää joulua!

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.