tiistai 3. joulukuuta 2013

360: pukeutumishuone

Vielä on muutamasta huoneesta tekemättä 360-kierros ja tänään taas on yhden 360:n vuoro. Tällä kertaa vuorossa on yksi makuuhuoneistamme, joka pitää itsellään pukeutumis-/vaatehuoneen virkaa. Tässäpä tämä, nurkasta nurkkaan ja myötäpäivään:

Olin ottamassa muutamaa yksityiskohtakuvaa 360-kuvien lisäksi, ja eikös toinen karvakamu päättänyt tulla edustamaan :)
Jatkan taas 360-kierrosta kunhan ehdin, mutta nyt haluaisinkin nähdä samanlaisen kuvasarjan sinulla! Siispä tässä haaste kaikille vapaasti otettavaksi ja muutamalle kohdennetusti:

Valitse kotisi kaunein huone ja ota siitä vähintään neljä kuvaa siten, että kuvaat aina nurksta nurkkaan. Ota vuoronperään kuva jokaisessa nurkassa seisten. Julkaise kuvat blogissasi myötäpäivään. Voit tehdä 360-kierroksen myös useassa huoneessa. Tule kertomaan minulle, kun olet haasteeseen tarttunut ja haasta muita bloggareita mukaan. Minä haastan mukaan seuraavat blogit:

Viivi / Valkoinen Soihtu
Jemina / Home White Home
Kristiina / Deko 133
Nino / KotiKolonen 
J / white & black

Otatteko haasteen vastaan?

12 kommenttia:

 1. Mukava haaste! Ehdottomasti tartun tähän. :) Kiitos! Aikataulusta en osaa sanoa, kun tuossa olisi jo aika vino pino haasteita odottamassa. Mutta ensi vuonna viimeistään. ;)) Oispa ihana tollanen pukeutumishuone! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta, tämä 360-idea on kiva ja monipuolinen! Ehdottomasti lähden messiin. :) Pitää varmaankin odotella viikonlopun vapaita aamupäiviä, että pääsee valoisan aikaan kuvailemaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta♥♥♥ Tämä onkin mukava haaste:)!!! Otan osaa varmastikin!

  VastaaPoista
 4. Tulikohan minun aikaisempi viesti perille...hmm. Joka tapauksessa, kiitos haasteesta, tartun siihen varmasti jossain sopivassa välissä.

  VastaaPoista
 5. No nyt ainakin tuli. Kiva että tartut haasteeseen!

  VastaaPoista
 6. Moi. Voisitko kertoa mikä on tuo puukuvioinen tapettimalli ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en muista merkkiä tai valmistajaa. Tapetti on ostettu Kotkan Sisustusmaailmasta, mutta sitä kauppaa ei enää ole. Tilalla on nykyisin Kotkan Sisustustalo, mutta en ole käynyt sielä joten en tiedä olisiko siellä tuota tapettia saatavilla.

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.