sunnuntai 15. joulukuuta 2013

10 kuvaa kesään: joulukuu

Jatketaampas taas 10 kuvaa kesään -haasteen parissa. Sain haasteen white & black -blogin J:ltä. Haasteessa valitaan yksi kodin ikkuna, josta otetaan kuva kuukauden jokaisena päivänä syyskuusta ensi vuoden kesäkuuhun. Halusin ottaa sellaisen kuvan, josta näkyy myös sisustusta, jotta pystyn seuraamaan sekä pihan että sisustuksen muutoksia.

Otin joulukuun kuvan hieman ennakkoon jo tänään, että sain sen valoisan aikaan. Marraskuun kuvan otin pari päivää liian myöhään, joten tasataan joulukuun kuvalla toiseen suuntaan.

Joulukuussa näyttää tältä:
15.12.2013 klo 12.59

Marraskuu:
18.11.2013 klo 12.44

Lokakuu:
17.10.2013 klo 16.49
 
Syyskuu:


17.9.2013 klo 17.30 

Joulu- ja marraskuun välillä on suurin ero muihin verrattuna, sillä maa on valkoinen, mahtavuutta! Lunta on ihan todella vähän, ehkä sentti, mutta on kuitenkin. Sisällä on muutosta tapahtunut jouluiseen suuntaan, olohuoneen pöydällä on kynttiläasetelma, sohvalla on joulutyynyjä ja ruokapöydällä on kynttilöitä helminauhaan kieputeltuina. Joulukuusi ei ihan näy kuvassa, se rajautuu oikeasta reunasta pois.

Joulukuun kuva on otettu uudella kameralla ja kuva on aiempaa laajempi, vaikka kuvauskohta on tismalleen sama. Vaikka ulkona oli vielä päivänvaloa, niin kuvista huomaa, kuinka paljon vähemmän valoa talviaikaan on verrattuna syyskuun kuvaan.

Myös kisse halusi mukaan 10-kuvakollaasiin, en raaskinut sitä pois hätyyttää kun oli oikein asetellut itsensä sohvalle. Kivastihan se sopii väreihin :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että sait joulukuulle lumisen kuvan, saisi tulla kunnolla kyllä lisää tuota lunta! :) Minun viimeisimpään kuvaan pölähti muuten orava :)

    VastaaPoista
  2. Pidetään peukkuja että sitten tammikuun kuvassa on ainakin puolimetriä lunta :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.