tiistai 29. lokakuuta 2013

Syhi@Syhinä

Ajattelin kertoa teille hieman itsestäni. Tiedätte kyllä kuinka asun, mutta en ole vielä tainnut esittäytyä kunnolla.

Syhi on oikeakin lempinimeni, siis siviilissä. Ja Syhinäkin on oikea asia siviilissä, se on sellaista hyväntuulista hössötystä, syhisemistä. Oli siis hyvin luonnollinen nimenvalintaprosessi blogille. Syhiksi minut on ristinyt parhaat kaverini ja se nimi on pysynyt.Olen vuotta vaille kolmekymppinen tyttö (en kai koskaan kasva niin isoksi, että voisin sanoa itseäni naiseksi). Tai rouvaksi :D Ehkä vaimoksi voin itseäni tituleerata, mutta mieluiten siis tyttö. Naapurin setä tervehti minua "Iltaa naapurin rouva!" ja melkein tipuin muurilta, missä olin kyykkimässä.


Olen suurperheen lapsi, minulla on kahdeksan sisarusta ja olen toiseksi vanhin. Neljä nuorinta ovat vielä niin pieniä, että asuvat kotona, isossa rintamamiestalossa, jota on vuosien saatossa remontoitu jokaiselta neliösentiltä. Isäni on ammattikoulun opettaja ja äitini työskentelee on huolitsijana.
Rakastan eläimiä! Ihan kaikkia karvaisia. Tänään salilla oli pakko venytellä oikein kauan koska pupu oli heti siinä ikkunan takana ja se oli niiiiin söpö. Meillä on aina ollut lemmikkejä kotona, koiria, kissoja, hamstereita, marsuja ja hiiriä. Koiria perheellämme on ollut kaikenkaikkiaan kolme ja kissoja elämässäni on ollut ainakin yhdeksän. Minä myös juttelen eläimille jatkuvasti ja kisse-herramme juttelevat kovasti takaisin.Ammatiltani olen graafinen suunnittelija ja työskentelen mainostoimistossa. Se ei ollut lapsuuden haaveammattini (vaan kaupantäti!), mutta pidän työstäni paljon. Olen aiemmin työskennellyt kaupassa, mutta sattumat tekivät minusta graafikon.Musiikkimakuni on todella suppea, 90 % kuuntelemastani musiikista on Sentenced ja Poisonblack yhtyeiden tuotantoa. Telkkaria en juurikaan katso, iltaisin katsomme yleensä yhden ohjelman. Elokuvia katsomme silloin tällöin ja minä haluaisin katsoa aina uudestaan samoja elokuvia, koska en raaskisi tuhlata aikaa elokuvan katsomiseen, jos se onkin huono. Olen nähnyt Sentencedin viimeisen live-dvd:n niin monta kertaa, että osaan biisien väleissä tulevat spiikit ulkoa. Tykkään myös lukea kirjoja ja lehtiä.Harrastan urheilua, moottorilla ja ilman. Käyn kuntosalillä vähintään kolmesti viikossa. Talvisin harrastan moottorikelkkailua. Minulla on myös mopo ja haluaisin moottoripyörän, vesijetin ja mönkijän. Olen varmasti kokeillut kaikkia mahdollisia vekottimia jotka kulkevat moottorilla. Odotan kovasti talvea, koska moottorikelkkailu on kaikista rakkain harrastus minulle.

Olen koti-ihminen. Rakastan hitaita aamuja ja olen onnellinen, että työni mahdollistaa minulle pitkän aamukahvihetken myös arkisin. Minun ei tarvitse herätä kelloon eikä minulla ole koskaan aamuisin kiire, liukuva työaika on parasta! Minusta on ihanaa tulla töistä kotiin. Saatan siirrellä yhtä kukkaruukkua paikasta toiseen monta kertaa päivässä. Minusta on ihanaa kyyhöttää viltin sisällä kynttilänvalossa uppoutuneena lehteen tai kirjaan.

Innostun aina kaikesta ihan hullun paljon. Lähden koska tahansa minne tahansa jos joku kysyy mukaan. Kokeilen aina kaikkea. Ostan aina liikaa kaikkea, koska yksinkertaisesti innostun aina kaikesta mitä näen. Kiinnyn myös kaikkeen kovasti enkä raaskisi mitään huonokuntoisiakaan tavaroita heittää pois.Minulle on tärkeää että syömme joka päivä mieheni kanssa vähintään päivällisen ja iltapalan nenätysten. Lähimpien ystävieni kanssa teemme usein yhdessä ruokaa ja syömme oikein pitkän kaavan mukaan. Tykkään kaikesta ruuasta ja rakastan käydä ravintoloissa.Hei, hauska tavata! Kuka sinä olet? Olisi kiva jos jättäisit terveiset, koska en tiedä montaakaan teistä, ketkä täällä käyvät kylässä, mutta kuitenkin teitä päivittäin käy noin sata :) Mukavaa että kävit!

10 kommenttia:

 1. Heippa Syhis. Olipas mukava saada "kokonaiset kasvot" blogaajalle. Täällä sisustusblogiaddikti joka kovasti ainakin tykkäisi sisustella, mutta tuntee aina omien visioiden menevän just sen hitusen kallelleen (siksipä teoriaa luetaan blogeista). Paljon löysin itseäni myös teitin tekstistä: Raskaamman puoleinen musiikki, mainosten kanssa toimiminen ja kaiken karvaiset lemmikit ovat osana elämää myös täällä.
  Ja lisäyksenä vielä että kiitos ihanasta blogista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta viestistä! <3 Yhtenä iltana tajusin, että en ole kunnolla esittäytynyt joten siitä ajatus tähän postaukseen. Ja kiva kuulla että pidät blogista, tavataan taas :)

  VastaaPoista
 3. Oi, olipas mukava esittäytyminen, kiitos! Jotenkin sitä vaan pääsee paremmin blogiin perille, kun tietää kodin lisäksi kirjoittajastakin kivoja juttuja. :)

  VastaaPoista
 4. Olipa mukava esittäytyminen. Olen Tarja, 34v ja luen pääasiassa moderneja sisustusblogeja. Kotina on 07 valmistunut talo mutta haaveissa siintää vielä toinen raksaprojekti...ja kolmas...jajaja :)Eläinrakkautta löytyy myös täältä ja taloudesta löytyykin pari kissaa ja oma hevonen. Tosi kiva blogi sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi! Kiva tavata! Minäkin olen ollut pienestä asti heppa-tyttö, mutta omaa heppaa minulla ei ole, haaveissa kyllä ollut aina.

   Poista
 5. Voi että olipa mukava lukea :) Kiva tavata! Kaunis olet :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana esittely, jonka luin ahmien ja voi että miten kauniskin olet! :)

  VastaaPoista
 7. Voi että miten ilahdutit iltaani, kiitos kauniista kommentistasi <3

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.